Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
nagyon nagy léptekben fejlődik a cégecske
nemrég egyesülés az uw-val, most meg ez -
shtml
őstag
válasz shabbarulez #5 üzenetére
A TVnet már kb. 2 évvel a szerződés tényleges megszűnése előtt tudta, mi fog történni (gyakorlatilag abban a pillanatban, hogy az UPC felvásárolta a Satimexet), ennek ellenére egy lépést sem tett az előfizetői érdekében. Amúgy hálózat is lett volna, mert az UPC új hálózatot épített ki a meglévő régi helyett - ez az új hálózat a szerződés megszűntekor már működött, a TVnet pedig eredetileg is a régin szolgáltatott, tehát ha akarta volna, megvehette volna azt.
Természetesen nem bizonyítható, hogy az előfizetők átadásáért cserében pénz is gazdát cserélt, főleg az nem, hogy ez magánzsebből magánzsebbe történt. A TVnet akkori vezetésének feltűnő passzivitása azonban legalábbis felkelti ezt a gyanút.
Az is jellemző a cégre (akkor is, most is), hogy 2-3 hónappal a hálózat bérleti szerződésének lejárta előtt a TVnet még kötött szerződéseket kábelnetes elérésre a 13. kerületben.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
shabbarulez
őstag
Én úgy emléxem akkor szó sem volt semmilyen ügyfélkör eladásról. A TVNet-nek nem volt saját kábelnet hálózata azon a területen, hanem bérelte a helyi szolgáltatótól. A bérleti szerződés lejárt és a helyi szolgáltató új tulajdonosa a UPC nem hosszabította meg a bérleti szerződést. Mivel a TvNetnek onnantól nem volt tovább mint szolgáltatni, így az ügyfeleket szélnek eresztették, akik a UPC-hez szerződtek át mivel xDSL alternatíva a XIII-kerülben a Hytas infrastruktúra miatt akkoriban nem igazán volt. Persze azért azzal a TvNet is tisztában lehetett hogy ha lejár a bérleti szerződése az új tulajdonosnak már nem fog érdekében állni újat kötni, ezért pl. építhetett volna akár saját hálózatot is ha elégséges pénzt látott volna az ottani előfizetőkben. De az alternatív szolgáltatóknak idehaza sajnos nem igazán erősségük új infrastruktúra kiépítésébe pénz fektetni.
-
shtml
őstag
A TVnetnél az ügyfelek eladásának/átadásának már hagyománya van. Pár éve, talán 2003-ban ugyanezt tették a 13. kerületi kábeles ügyfeleikkel, simán átadták őket az UPC-nek, csak akkor nem volt nyilvános az előfizetők "vételára".
Így aztán a többszáz kB/s szimmetrikus sávszélességhez és forgalmi korlát nélküli kapcsolathoz szokott előfizetők kénytelen-kelletlen megbarátkozhattak az 50 kB/s letöltési és 15 kB/s feltöltési sebességgel, a havi 15 GB korláttal, az állandó szakadozásokkal, csomagvesztésekkel és az inkompetens ügyfélszolgálattal.
Ettől függetlenül azt hiszem, ezzel kivételesen jól járnak az előfizetők, az Externetet sokkal korrektebb cégnek tartom (volt és van is velük szerződésem).
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
7
addikt
Szintén nem örülök neki. Mondjuk tény, hogy a TVnet az IPTV tesztelése óta egyre gyengébb szolgáltatást nyújt (heti legalább 2-3 szakadás, de inkább 3-4), úgyhogy lehet, érdemes lenne új szolgáltató felé tekintgetni.
A Chello árai nagyon jók, kár, hogy itt még nem lehet átállni rá -
CWorm
aktív tag
Én TVnet-es vagyok, és marhára nem örülök ennek a hírnek, a franc akar átmenni az externethez, nem szimpatikus, én is úgy választottam még 2+ éve szolgáltatót, hogy melyik a legszimpibb, legjobbnak tűnő stb, és a TVnetben nem is kellett csalódnom, tökéletes volt. Most meg ki tudja, mi lesz...
Félig ember, félig medve, félig disznó
-
e=mc²
őstag
Az hogy ertesitik az ugyfeleket az termeszetes kell hogy legyen.
Inkabb azt kerdeznem, hogy fel ajanljak-e ezeknek az emberkeknek, hogy elfogadja-e az uj szolgaltatot, vagy minden szankcio nelkul elallhat a szerzodestol?Nem magamat feltem nem vagyok az ugyfeluk, csak en anno ugy valasztottam szolgaltatot, hogy melyik volt szamomra a szimpatikusabb.
Ambulimax Provider
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest