Új hozzászólás Aktív témák
-
"Engem speciel már most kiráz a hideg a gondolattól, hogy valami nagy cég x szerverén tárolja az én adataimat. Tök mindegy mit, az enyémet."
Matrix... Agent Smith...
Ismerős a dolog?
"Az r=1 user korát meg lassan meghaladhatnánk. Szerintem az informatika és számítástechnika lassan - ha nem már - az alap műveltség része. Tehát ne okozzon már gondot egy 21. századi fiatalnak, hogy operációs rendszert telepít és számítógépet használ."
Maradtunk volna inkább shell-szinten... Az volt az igazi rendszer 'Parancssorból' lehetne indítani mindent (játékot, VLC playert stb.) És utána átváltana pl. játéknál a rendszer OpenGLbe... (Ez csak egy példa)
30 éve még nem létezett az M$ (Hál' Istennek)... Napjainkban meg már ott tartunk, hogy majdnem csak az van mindenhol...
(Csak MAJDNEM...)
Kérdem Én: Fejlődés az hogy egy használható rendszerért 40k-t kell fizetni? Fejlődés az, hogy pl. a Vistában kicsit más lett a Start menü, 'oldalsáv' lett bevezetve?
Fejlődés az, hogy alapból lett Media Center?
Fejlődés az, hogy 5 évet dolgoztak a Vistán?NEM!
Kérdem Én: Mit 'fejlesztettek' ezen ennyi ideig?
Az új fájlrendszert még megérteném, de azt sem csinálták meg...
Én azt érzem az M$nél, hogy egyre inkább hülyére veszi az egész világot.
Bocsi hogy hosszú lett...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it S ha egyszer meghal a Windows, addigra a Microsoft igyekszik előállni egy gyökeresen új, a behálózott világnak megfelelő technológiával.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest