Új hozzászólás Aktív témák

• Neil Watts

veterán

válasz Vladi #5 üzenetére

"Engem speciel már most kiráz a hideg a gondolattól, hogy valami nagy cég x szerverén tárolja az én adataimat. Tök mindegy mit, az enyémet."

:DDD Matrix... Agent Smith... ;] Ismerős a dolog?

"Az r=1 user korát meg lassan meghaladhatnánk. Szerintem az informatika és számítástechnika lassan - ha nem már - az alap műveltség része. Tehát ne okozzon már gondot egy 21. századi fiatalnak, hogy operációs rendszert telepít és számítógépet használ."

Maradtunk volna inkább shell-szinten... Az volt az igazi rendszer 'Parancssorból' lehetne indítani mindent (játékot, VLC playert stb.) És utána átváltana pl. játéknál a rendszer OpenGLbe... (Ez csak egy példa)

30 éve még nem létezett az M$ (Hál' Istennek)... Napjainkban meg már ott tartunk, hogy majdnem csak az van mindenhol... :U (Csak MAJDNEM...)

Kérdem Én: Fejlődés az hogy egy használható rendszerért 40k-t kell fizetni? Fejlődés az, hogy pl. a Vistában kicsit más lett a Start menü, 'oldalsáv' lett bevezetve?
    Fejlődés az, hogy alapból lett Media Center?
    Fejlődés az, hogy 5 évet dolgoztak a Vistán?

NEM!

Kérdem Én: Mit 'fejlesztettek' ezen ennyi ideig? :F

Az új fájlrendszert még megérteném, de azt sem csinálták meg...

Én azt érzem az M$nél, hogy egyre inkább hülyére veszi az egész világot. :(((

Bocsi hogy hosszú lett...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák