Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz raszputyin #13 üzenetére
Sötét vagy mint a marianna árok legmélye...
"Lehet, hogy nincs tudományos kutatás, ami ezt bizonyítja, de olyan sincs, ami az ellenkezőjét."
ehhez semmiféle tudományos kutatás nem kell, hogy 10millio ember játszik aktivan lövöldözös FPS-el mégsincs minden nap támadás ebből fakadóan. 2 évente megprobálnak a GTA-ra ráhúzni egy ügyet és ennyi... Józan paraszti ész. Használd!
-
Termigáßor
aktív tag
Kár volt ezért abbahagynod az UT-t. Teljesen normális dolog ha sokat játszol, álmodban is előjöhet. Pl.: velem is előfordult már, hogy kiosztottam pár fejest álmomban... de érdekes módon túlélték a delikvensek, csak egy piros folt lett a homlokukon amit utána letöröltek (szerintem egy kis paintball is bekavart )
Jobbára ártalmatlan...
-
Cyberpunk
félisten
válasz raszputyin #19 üzenetére
Dehogy keverem bele a melegeket, csak egy hasonlattal éltem. Persze lehet hogy rosszul választottam
Na de szerencse hogy idehaza még nem talált ki valami hasonlót valamelyik okostojás, már lelki szemeimmel látom hogy a magyar gamerek utcára vonulnak stb-stb..
Az a röhej az egészben hogy ezek az intézkedések még elmennek mondjuk Kínában, mert ugye ott tudjuk milyen rendszer van, de egy modern nyugati demokráciában
Ha megnézitek minden korszaknak megvolt a maga céltáblája amit az éppen ügyeletes gonosznak titulálnak ki. Ilyen volt a rock, metál, punk, erőszakos filmek, most meg épp a számítógépes játékokHope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
Hát én is elég sokat játszom lövöldözős játékokat, de nálam még nem váltott ki hasonló reakciókat. Persze lehet hogy én is álmodtam már hasonlót csak nem emlékszem rá
Én erre csak az unalomig ismételt közhelyeket tudom mondani, hogy nem (csak) a játékok teszik az embert gyilkossá, ez szerintem egy vele született hajlam hasonló mint a homoszexualitás. De persze nevelés kérdése is. Ha mindenkit potenciális tömeggyilkossá tennének a játékok akkor én hát hogy is mondjam maga lennék az Antikrisztus, legalábbis a szerint hogy mennyit meg milyen gyakran tolok FPS-t
No meg persze akkor a TV-t is be kéne tiltani mert csak elég bekapcsolni este a híradót és már jön is az erőszak, nem beszélve a könyvekről.
Ja erről jut eszembe milyen nagy vihar volt annak idején Ausztráliában a "kis vörös könyv" megjelentetése miatt, na akkor is milyen szépen beindult a cenzúra gépezete.
Ezzel csak azt érik el hogy alapjába sértik az emberek alapvető szabadság jogát, mert ne mondja nekem senki meg hogy mivel játszhatok stb..
Érdekes az USA-ban a hasonló törekvések mind fűbe haraptak mert ott úgy ítélték meg hogy ez nem egyeztethető össze a demokratikus jogokkal. Na mindegy ezek szerint az ausztráloknál meg a németeknél valami gond van a fejekben.Amúgy bocs hogy ennyit írok de az ilyen dolgokon én úgy feltudom magam húzni Lehet hogy nem is a játékok miatt fogok mészárolni hanem az efféle seggfejek miatt akik ilyeneket kitalálnak
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Brutális eb
addikt
Én egyik este játszottam a 3d sex villa 2-vel nem merem leírni mit álmodtam szörnyű és elrettentő volt.Ébredés után az alvó kedvesem bánta meg,hogy ilyen borzalmakkal szórakozok.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest