Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Milyen program, ami...?
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS RT-AC68U
- Linux haladóknak
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
En eloszor azt akarom megerteni, hogy az ACM mit ert egyuttmukodes alatt, mert a hirek alapjan emiatt kap folyamatos birsagot az Apple. Nem mukodnek egyutt.
De hogyan nem? Csak mert az alternativ fizetesi modszert azt engedelyeztek:
Distributing dating apps in the NetherlandsTehat itt most az ACM-nel pattog a labda, jo lenne ha irnank konkretumot is, mert nekem ugy tunik, hogy az Apple megcsinalta amit jogszabalyban kertek toluk.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Busterftw #18 üzenetére
Ha az Apple többet kaszál, mint a bírság, akkor a "végtelenségig" megéri neki fizetgetni. A szankcionálásnak viszont nem ez a célja. Ráadásul így sosem valósul meg az, aminek a megszegéséért kiszabták a büntetést. Ezért kérdeztem, hogy vajon mi a következő lépés.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz Busterftw #15 üzenetére
Jogos. Csak én értettem bele a cikkbe. De, ez akkor sincs rendben. Elkövetett vmit, kiszabtak rá büntit. Eddig ok. De, ha én újra elkövetek vmit, amiért már megbüntettek, akkor már súlyosabb büntit kapok. Szvsz. ennek úgy kéne kinéznie, hogy első hét öt milla, a második tíz, és így tovább.
-
Somatom
veterán
Ha számítana, akkor nem dobtam volna el. Egyszerűen csak arról volt szó, hogy a "jómunkásember" kifejezést nem akartam a nickem alatt látni. Mivel isteneink akkor azt mondták, hogy ezt nem lehet befolyásolni, ezért amint elértem, azonnal töröltem magam a PH -ról és ugyanazzal a nick -kel újraregeltem. Így megint újonc lettem. Ezért írta tomazin, hogy vissza kéne fognom a hsz. írást, mert különben megint regelhetek újra. De, azóta már eltörölték a "jómunkásember rangot".
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Már eltörölték azt a "rangot", ami miatt dobtam az előző regisztrációmat. De, amúgy is tök mindegy, mert olyan ügyesen alakították át a rangrendszer számítását, hogy ha a következő öt évben egyetlen hsz. -t sem írnék, akkor is automatikusan hármat lépnék "feljebb" a ranglétrán.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Az a kerdes,h vegre tudjak-e hajtani. Azt te is tudod,h nyugaton nem lehet olyat megcsinalni,h betiltjuk a zalmat. Parasztlazadas lenne...akarom mondani a sok kifinomult ur elmenne tuntetni.
de neked nem kene mar lassan visszavenni,h nehogy elerd megint a kedvenc torlos rankot?Btw amugy azert nem ertem a hisztit az alma reszerol,mert ez a lehetoseg adott droidon. Ha csinalna valaki egy felmerest,h egy it forumon hany aruhazat tudna az atlag mondani a gplayen kivul, akkor szerintem az erosen konvergalna a nullahoz. Bar lehet nekik jobb statisztikaik vannak...
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Kiszabja a bírságot, az Apple tojik rá. Mi a következő lépés? Mikor jutnak el oda, hogy a sorozatos jogsértések miatt betiltják az IOS -t?
-
fatpingvin
addikt
az utolsó mondatban a kulcsszó. megéri.
ez így crime tax. a holland hatóságok lehagytak két nullát a heti összegről, úgy már rögtön azt a hatást keltené amit kell neki.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
veterán
minden év késlekedés további 25 milliárd dollárnyi árbevételt jelent.
És heti 5 millió euró büntit kell fizetniük.Az egy évben 52 x 5 = 260 millió EUR, ami 295 millió USD. Simán megéri nekik még így is. A hollandoknak meg főleg
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest