Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz Dr. Akula #15 üzenetére
Pont erre gondoltam. 2022-es adatok alapján jelenleg:
13,8% - ios
86,2% - androidEz az eredménye annak, ha mindenben csak a saját cuccával kompatibilis.
Viszont exceles számítás ide vagy oda, akinek csak egy apple watch kell, biztosan nem fogja lecserélni az androidos telefonját iphonera.Make Love not war!
-
peppa
tag
Ezt szerintem onnan érdemes megközelíteni, hogy milyen üzleti modellje van az adott cégnek. Az Apple nem a felhasználó adataira építi az üzleti modelljét, míg más versenytársai pl.: a célzott hirdetésekkel (Google) igen, ezért óriási üzleti lehetőség hangosan bevállalni azt, hogy tiszteletben tartják a user privát szféráját. Azonban a prémium termékek és szolgáltatások piacán (volt cégem ilyenben) kevés nagyobb üzleti öngól van, mint ha kiderül, hogy szándékosan hazudnak a felhasználónak ezért ezt bevállalni nagyon nagy rizikó.
Mindezt mérlegelve szerintem, ha kijelentik, hogy nem férnek hozzá, akkor nem férnek hozzá.
Fejlesztéshez simán csinálhatnak spéci verziót, amit csak a projektben résztvevő orvosok kapnak meg.Én így csinálnám.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Nehéz úgy a piac urának lenni, hogy csak Apple only...
-
Noukoum
veterán
Excelben ki van számolva hogy megéri-e az androiddal való kompatibilitás.
Alma legnagyobb fegyvere hogy meggyőzi a vásárlót hogy telefon után cserélje le a többi eszközét is almásra, ehhez pedig nem ártanak az ilyen apróságok.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
SirRasor
addikt
Picit offtopic, te még tusoláshoz se veszem le. Azt hittem, hogy a hirtelen hideg víz vagy meleg víz megdobja a pulzust és ezért a statisztika miatt jó.
..aztán egyszer edzés programban beálltam a jég hideg, majd a tűz forró tus alá Polar H10-el és utólag néztem, hogy a *hirtelen sokk* kb. 2 BPM-et jelentett...negatív iránybanSzóval ja, tusolás közben érdemes tölteni, mert az se számít extrának pulzus szempontjából.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem kell bizonyíték, mindig van, aki átlát a szitán. A Prohardveren meg különösen sok ilyen éles szemű fórumozó akad szerencsére.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
SaGa59
őstag
Alapvetően az iWatchal egy baj van, hogy naponta kell tölteni. Bármelyik, átlagos fittnessz karkötő/okosóra (és az egészségi funkciók ide tartoznak), öt napot, de akár két hetet is elmegy egy töltéssel. Az igazi vízválasztó itt az „önálló” telefonálási lehetőség. Az sok villanyt igényel. Vagy el kellene engedni és rámenni az egészég monitorozásra, vagy kitalálni valami nagyon enerigatakarékos LTE/5G rádiót, vagy megoldani a nagyobb aksit. Pl az óraszíjba integrálva.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Meridian
senior tag
"Valahogyan azonban mégis tudnak adatokat szolgáltatni a kutatásokhoz. Akkor ezt most hogyan?"
Úgy ahogyan minden más hasonló cég teszi... Pofátlanul belehazudnak az arcodba. Szó szerint. Bizonyítani nagyon nehéz (értsd: többe kerül mint amit ezzel nyerhetsz), és a többség amúgy tojik is rá - azaz érdektelenül áll hozzá.
-
SirRasor
addikt
Anonim módon. Elvileg
Amúgy én is elvből utálom az applet, mert mocsok drága, DE...van egy Garmin Forerunner 745-öm. Ez is mocsokdrága volt és egy Apple watch akármennyi (rengeteg tesztet megnéztem) pulzusmérője majdnem olyan pontos (értsd 99%), mint egy EKG mellkaspánt pölö Polar H10. Persze cserébe naponta kell tölteniSzóval nekem nagyon tetszik ez az irány, mert így a konkurenciának is reagálnia kell. HRV-t már monitorozza az Apple, a Garmin nemrég állt be a sorba és szerintem a többi nevesebb gyártó (Polar, Coros, Suunto, Huawei, Xiaomi és Amazfit) is követni fogja. (milyen Samsung és Fitbit? fasorban sincsenek..)
Kell még több egészségügyi adat, mégtöbb infó, mégtöbb...minden, mert az...jó Mire?
Pl: alvásmonitorozásra. Vagy pölö 1 hétig nem ittam kávét és a nyugalmi pulzusom esett 3-at. Szóval érdekes kísérleteket tudunk ezekkel saját magunkon végezni.Make Love not war!
-
Huntszy
tag
Csak nekem önellentmondásos, hogy a elviekben (hah) az Apple termékek álltal rögzített egészségügyi adatok az eszközön maradnak titkosítva amihez az Apple sem férhet hozzá. Valahogyan azonban mégis tudnak adatokat szolgáltatni a kutatásokhoz. Akkor ezt most hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
El kell hogy keserítselek de szerintem ez nem így van ( legalábbis az EU-s rész). Sokan keresik a "just works" termékeket és ezeknek a legnagyobb uttörője az Apple. Én se szívesen vettem volna alma terméket - eddig - de mivel a kedves versenytásak is az alma mobil eszközeihez árazták a termékeket így kb mind1 ha 1 bizonyos árkategóriába keresgélsz.
Ebben a kérdésben meg ugye telefon/tablet/okoskarkötő-óra kombó ami fontos, ott meg ha jót szeretnél akkor simán alma árba keresgélsz. -
M@cika
őstag
Miután az emberek egy tekintélyes része "elvből" utálja az almás céget (főleg Európában, mert ugye az amcsik otthon az más tészta, mindenkinek (90%) megbux meg ippon van) aligha lesznek az egészségágazatban piacvezetők. Plusz a mostani élenjárók sem Ludast olvasnak addig...
Nasit a kis fehér medvének!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MageGee MK-Star61 Mini 60% Mechanical Keyboard
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest