Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
"de miért nem elég -mint eddig- hogy csatlakoztatok egy nagyobb külső tárat és azt használja a frissítés erejéig ideiglenesen?"
Mint írtam az sem megy, nem kínálja fel a frissítésnél. Nem olyan képernyő van az évfordulós frissítésnél! Kioktatás előtt olvas és értelmezd amit leírnak. -
cozmo
őstag
Már tárgytalan...ISO-ból friss telepítéssel felment.
Ha valaki hasonló cipőbe lép javaslom ő se szüttyögjön mert nincs megoldás erre az ostoba hibára. És Külső ISO-ból még a frissítést is felajánlotta boot pendrive ról indítva. Az is megérhet egy próbát egy belakott rendszeren.Azért az sokat elmond, hogy több száz hsz-en keresztül ment a semmitmondó klaviatúra harc, de ehhez ami jóval relevánsabb téma senki sem tudott hozzáböffenteni sem.
-
cozmo
őstag
Na most elkezdek visszaolvasni, most hogy megtaláltam ezt a fórumot.
De addig is hogy haladjunk felteszem a kérdést:Azon emberek -mint én- akiknek nem elég a 32gb-os SSD (15GB szabad mégsem elég neki!) a frissítéshez mi a lószerszámot csináljanak?
Az oké hogy létezik ISO és lehet tiszta telepítéssel feltenni, de miért nem elég -mint eddig- hogy csatlakoztatok egy nagyobb külső tárat és azt használja a frissítés erejéig ideiglenesen?Valami ötlet, hogy mégis menjen a frissítés ISO futtatás nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
it Az ingyenes frissítési időszaknak július 29-én vége, a gigantikus javítócsomag újdonságait felsorolni is nehéz.
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest