- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dr. Akula #225 üzenetére
Megint csak beszélsz össze-vissza és olyat próbálsz előhozni, amit nem állítottam. Ez van, ha nincsenek érvek.
Hieronymus: rossz driverrel bármit meg lehet ölni. Pl. az egyik telefonos modemeket gyártó komoly cég termékeinek USB drivere nagyon rövid idő alatt bármelyik 64 bites Windowst megfekteti, vagy kékhalál, vagy lehalt port és leállításra képtelenség lesz a végeredménye. Ugyanaz a driver 32 bites gépen meg jó. És mindegy melyik 64 bites Windowst néztük, mindegyiken produkálta.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogsik - tanuljunk vezetni
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- World of Tanks - MMO
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest