Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz #57018880 #145 üzenetére
11 éve vagyok fejlesztő voltam csoport vezető is kisebb csoportnál 10 év alatt kb 100-120 programozóval dolgoztam együtt - egy cégben - alvállalkozóként - vagy a mi alvállalkozóink voltak, de jó okj programozóból 1-et (rosszból 20-25-öt ) ismerek a többiek vagy egyetemen tanultak, egyetemisták voltak vagy félbehagyták az egyetemet...
Igazi multinál nem dolgoztam, így ilyen irányú tapasztalataim nincs csak mint partner dolgoztam multikkal... (egy-két érdekes tapasztalatom volt mikor 1 hét fejlesztést mondtak egy pdf exportra amit én külsősként api hívással pdf generálással 4 óra alatt csináltam meg a mi backend rendszerünkben) Illetve a T-systems-sel kapcsolatban vannak rossz tapasztalataim, hogy - finoman fogalmazva is - lassabb a munkatempó mint nálunk KKV szektorban
-
haxiboy
veterán
válasz #57018880 #145 üzenetére
Persze, ember legyen a talpán aki megérti mit akart ott a
juniorcoder, egyértelmű hogy nem hagyom csak néhány sort commitolni mert fel kell venni 2 seniort meg valakit aki tud óperzsául
Persze ilyenkor mindegy hogy minden string/integer definiálás után megy-e compile vagy sem, legalább megtanulja a szintaktikát (nem mintha nem szólna egy értelmes fejlesztő környezet hogy elírás van).[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Napelem
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest