Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
válasz
Ragnar95 #5788 üzenetére
Köszönöm a választ!
Én ilyenben gondolkodtam, mert ez legalább teljes felületen védené az óra kijelzőjét (LINK)A felrakása nekem kicsit "érdekes" hiszen többlépcsős és 1-2 nap mire úgy kiszárad, hogy foltmentes lesz. Közben én biztosan paráznék, hogy az a kémiai vegyület, amit ráspriccelek az reakcióba lép majd az órával és elcsúfítja......
Műanyag "házzal" én sem szeretném elcsúfítani, mert nem találtam olyat, ami megőrizné az eredeti kecsességét az órának. Emlékszem annak idején a Swatch órákhoz valami eszméletlenül ronda karcolás elleni védelem volt (pl. link) Szerencsére ettől már csak jobb megoldások vannak, azonban valami kelleni fog, mert ismerem magam, előbb vagy utóbb össze fogom karcolni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehetséges, hogy az Apple tudta kihozni a legtöbbet az olyan termékkategóriából, aminek kérdéses, hogy mekkora a vásárlóközönsége. Drágán mérik a precizitást.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest