Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.tamasbiro
őstag
Reggel 4.30-tól mostanáig bő használat mellett 75%-nál járok.
Így 3 nap ok. -
nagyúr
ismét elmondom, hogy semmit nem akarok elkiabálni, de 75%-kal jöttem haza most
magyarul ha repgép módba rakva tartja reggeli a 65-70%-ot és nem merül lejjebb a semmittevésben, simán neki lehet kezdeni vele a következő napnak!
idáig egyszer sem volt ilyen!
-
mr.tamasbiro
őstag
Nekem teljesen jó a gyári nike szíja csak lett egy hirtelen ami eladó lett egy havernak.
5-8 között adja.
Plusz van egy töltő is.
De a töltő nem kell. -
hdanit610
aktív tag
válasz mr.tamasbiro #2395 üzenetére
A gyári 18k. Ha ez nem éri el az ingerküszöbödet, akkor mindenképpen a gyárit javasolnám. Ha fájna az összeg, akkor nézegess szét ebay-en és válaszd azt, amennyiért neked még megéri.
-
buvartacsko
addikt
válasz mr.tamasbiro #2395 üzenetére
annyiért éri meg megvenni amennyit neked megér....
[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
Éj kék sport szíjat mennyiért éri megvenni?42-est.
-
Jim-X
őstag
Sracok, a WatchOS frissites ota (tegnap este) nem kapom meg a viber ertesiteseket az orara...WTF?
A játék az nem játék!
-
tl-x
őstag
Szerintetek érdemes utángyártottat venni? Nem károsítja a gyenge minőségű szíj adapter az órát?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz CharlieDrop #2384 üzenetére
Az eBay biztonságos Nem éri meg az eladónak bucizni veled, mert csak negatív feedback lesz belőle, ami nem jó.
A másik meg hogy gombokért megkapsz bármit. -
nagyúr
válasz CharlieDrop #2384 üzenetére
ha valami nem tetszik, nem azt kaptam amire számítottam fogom, nyitok egy reklamációs Case-t és visszakapom az árát
-
-
nagyúr
válasz CharlieDrop #2380 üzenetére
szeretnék én is ilyen anyagi helyzetet, hogy poénból mások pénztárcáját tömöm ki közel 10ezer forintokkal, de sajnos még nem tartok itt inkább türelmesen várok 2-3 hetet a kiszállításra
-
-Ben-
veterán
válasz CharlieDrop #2380 üzenetére
Anyagilag baromira nem mindegy. Legalábbis nekem számít 7-8eFt különbség.
-
tl-x
őstag
Ilyet használ valaki mi a vélemény róla? [link]
-
Rage47
veterán
7-kor keltem és most 97%, S1
-
nagyúr
már 1h használat bennevan és még mindig 90%-on van.
Nem szabad ilyen hamar következtetéseket levonni, de szerintem ez javulás.
-
gomez55
tag
Nekem ami elsore feltunt S1-on, hogy a watchface-ek kozti valtas lett gyorsabb es gordulekenyebb.
Akksi idorol nyilvan meg nem tudok nyilatkozni majd par nap mulva. -
majestic
őstag
Én (Series 2) 1.24 perce telepítettem, eddig még mindig 100%-on van és ebből 24 perc használaton van. Lekopogom de szerintem jobb lett az aksiidő...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
-Ben-
veterán
S0-ról van valakinek tapasztalata az új szoftverrel?
-
Bib
őstag
Határozottan pörgősebb lett a watch s1 ezzel az updattel.
-
nagyúr
válasz buvartacsko #2353 üzenetére
ez ilyen
6S Plus-om 9.3-on 12 óra használatot bírt, most 10.1.1-en kb 9-10et
-
nzolo76
tag
válasz Viper26 #2350 üzenetére
Itt vannak a változások, amik inkább javítások:
• Kijavít egy problémát, amely megakadályozhatja, hogy a kontaktok nevei megjelenjenek az Üzenetek alkalmazásban és az értesítésekben
• Kijavít egy problémát, amely hatással lehet az értesítések megválaszolására
• Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a Részvények komplikáció nem frissül az óraszámlapon
• Kijavít egy problémát, amely megakadályozhatja, hogy a Tevékenységgyűrűk megjelenjenek a Tevékenység óraszámlapokon
• Kijavít egy problémát, amely megakadályozhatja, hogy az indexek megjelenjenek egy analóg óraszámlapon a hőmérséklet mértékegységének Időjárás alkalmazásban való módosítása után
• Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a Térképek alkalmazás továbbra is fut a navigálás befejezése után
• Megold egy problémát, amely miatt helytelen dátum jelenhet meg a Naptár alkalmazás havi nézetében*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
buvartacsko
addikt
válasz ittakary #2352 üzenetére
én azt hiszem nem is frissítek, mostanában kicsit megrendelült az appleben a bizalmam.
nálam jó az iOS 10.1.1 is, meg a WatchOS 3.1. főleg ez utóbbi, azzal kezdte nálam a termék, hogy alig bírt ki 15 órát aksiról, most nincsen kedvem hozzá hogy elbasszák megint az aksi időt.
iOSban semmit nem javítottak, semmit nem adtak hozzá ami érdekel, az aksi idővel nincs bajom, a 6s-em nem kapcsol ki bizonyos %-nál, viszont a hsznál azt olvasom hogy már a bétáknál látszott hogy rosszabb az üzemidő 6s esetén...
mióta Sierrám van a Mac is döglődik, vissza kell mennem El Captianra..
úgyhogy mivel nálam minden jó, nem is váltok, nem hiányzik a 100 új emoji meg a szívecskés animáció, ...
-
bmwk1200s
őstag
Kint a watchOS 3.1.1
Semmit sem írok alá!
-
Viper26
nagyúr
Én ilyet néztem, szíjon még nem gondolkoztam.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Ed Parker
nagyúr
Na megjött csínából a 3,5€-s szilikon szijam, első blikkre a minőség kifogástalan.
Az esztergálás minősége gyengébb, vagyis a csukló felől nincs annyira finoman eldolgozva, de hát nem is 59€ mint a gyári, plusz a gyári félgömbre van esztergálva ez meg kúpra.
A fémrész a gyárinál sötét nem fekete, ezen meg krómozott.
Sztem ennyibe simán jó vétel. Ja és ennek a belsején nincs m/l és 42mm felirat,a többi Sztem ugyanaz.
Raknék fel képet, de nem enged ekkora felbontást, kicsibe meg nem jön át a különbség. -
Ed Parker
nagyúr
válasz Viper26 #2341 üzenetére
Ja simán, bármit, fürdés úszás szauna, megy minden.
Ittakary:úgy akartad írni hogy 229k ugye?
Mert annyiba ment a középső, tavaly.
Nem bátorság, ezer és egy oldalon írják, YouTube tele van fürdős videókkal, Sztem simán biztonságos.
De ha nekem nem hiszel olvasd el ezt:
Asszem több bizonyíték nem kell.
[link][ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
Mi a tapasztalat cseppállóság terén? Egy kézmosás még oké, de pl. mosogatni ne kezdjek benne? Az enyém S1, de nem hinném, hogy az S0-hoz képest durvább lenne a tűrése.
-
claire78
senior tag
válasz buvartacsko #2336 üzenetére
Szintúgy, tavaly augusztusi vásárlás. Hordom, mielőtt megkérdeztek.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz bmwk1200s #2333 üzenetére
Sztem ezt hagyjuk is itt abba, látszik hogy gőzöd sincs az egész témáról.
Attól hogy te lossless zenét hallgatsz telefonról, nem lesz az élmény jobb.
Pláne nem egy bose fejhallgatón, ha érdekel mélyebben is a zenehallgatás, és itt most nem a klasszikusokra gondolok, szimplán hangszeres zenékre, nézz el a fejes topikba, ott tudnak segíteni elindulni, honnan is kezdődik a minőségi zene hallgatás. -
bmwk1200s
őstag
válasz Ed Parker #2332 üzenetére
Most mi is nevetünk itt egy páran
(Bár felvetődött bennünk, hogy félre értjük egymást. Komoly zenehallgatás: komolyan vett, minőségi számok, tömörítetlen formátumban vett hallgatása. Komolyzene-hallgatás: klasszikus művek, mint Beethoven, Mozart, stb. arra tényleg nem való. Arra inkább B&O.
[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
bmwk1200s
őstag
válasz Ed Parker #2330 üzenetére
Egyáltalán nem isten király. Olyannal még nem találkoztam. Tömörített zenét meg sosem hallgatok, csak losslest. Mint irtam, a Bose az általam kedvelt zenéket szépen hozza, hozzá képest a Beats vicc, főleg megbízhatóságban.
Az, hogy a Bose ne lenne alkalmas komoly zenehallgatásra... na ez vicc.De ahogy írtad is, ezen nem veszünk össze
Semmit sem írok alá!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz bmwk1200s #2327 üzenetére
Hangminőség tekintetében egyik kutya másik eb.
Volt a kezem között pár fejes, elhiheted, HD700,800, beyer t1, stb
Ezek az olcsó beats, bose, mind kommersz fejhallgatók és tömörített zenével adnak egy elfogadható hangot, de komoly zenehallgatásra alkalmatlanok.
De ezen nem veszünk ám össze, ha neked a bose azistenkirály, legyen -
bmwk1200s
őstag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bmwk1200s #2327 üzenetére
Persze, a Beats-ekben ugye közismerten a mély tartomány dominál ill. hangsúlyos, és ez nem minden zenei műfajnak áll jól. Én edzés közben jellemzően EDM, trap, drum'n'bass, dubstep, hip-hop zenéket hallgatok, ezeknek szerintem használ. "Igényesebb" élőhangszeres zenéhez pl. nem nagyon tudom elképzelni, hogy ez a túlhangsúlyozott mély jól állna.
(Korábban egy Audio-Technikám, egy Sennheiserem ill. egy AKG-m volt, azoknak a hangképe sokkal kiegyenlítettebb volt, de pl. az Audio-Technika nekem túlságosan vérszegényen szólt: egyszerűen nem azokhoz a műfajokhoz volt szabva, amiket én jellemzően hallgatok.)
Ja, és én akciósan, nagyon jó áron jutottam ehhez a füleshez, a teljes árát biztosan nem fizettem volna ki érte, mert annyit tényleg nem ér meg.
(#2325) bmwk1200s: A wifi-s óra témához még: nem lehet, hogy azért nem megy fel wifire az óra a telefon nélkül, mert a telefonodon az adott wifi-ből pl. csak az 5GHz-es hálózat van beállítva? (Nekem itthon pl. így van, a 2.4GHz-es itthoni háló nincs a telefonon beállítva, az óra viszont csak arra tudna felmászni.)
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bmwk1200s
őstag
válasz Ed Parker #2326 üzenetére
Nekem szebben szólnak az általam preferált zenék Bosen, mint Beatsen. És igen, kimaxolva a hangerőt sem torzít úgy, mint egy Beats.
Jó pár féle Beats megfordult a kezeim között, és hogy a te szavaiddal éljek: "egyik hangjától sem kuláztam le a bokámat."Semmit sem írok alá!
-
bmwk1200s
őstag
válasz Ed Parker #2322 üzenetére
A bosehoz szokott fülemnek már kevés, és mint írtam nem valami nagy minőség. Rengeteget hoznak be garanciáztatni.
(#2316) Viper26: nekem pl. nem megy wifin keresztül az óra. Próbáltam, de képtelen rá. Ahogy kikapcsolom a bluetooth a telefonon, máris jelzi hogy nincs kapcsolata a telefonnal, pedig wifin van.
[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
Viper26
nagyúr
Ilyet néztem ki, hogy egyszerre lehessen tölteni az órát / telefont, valaki használ hasonlót?
-
dom1n0
senior tag
Sziasztok,
Vettem egy ilyen orat, olvasgattam a topikot, ahol lattam hogy nektek akar 2-3 napot is bir.
Nalam ez max 12-13 ora eddig.
Mit hogyan allitottatok hogy ennyivel emelkedett ez az ido?
Koszonom -
Viper26
nagyúr
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Viper26 #2316 üzenetére
A telefonról szívja át a wifi beállításokat.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Viper26
nagyúr
Csak azt nem értem akkor hogyan mert jelszót nem kapott hozzá.
Nem mintha zavarna, mert nagyon hasznos dolog mikor két emelet távolságra van a telefonom munkahelyen, akkor ugyanúgy tudok a dolgokról.Most néztem, hogy naptáreseményt, és emlékeztetőt is simán fel tudok venni Siri-vel, és az is nagyon tetszik, hogy üzenetekre szóban tudok válaszolni, a hívást már nem is említve.
Szóval azt kell mondjam megérte nekem, sokkal könnyebb, hogy nem kell elővennem a telefont, némítva is van, és mindenről tudok az órán keresztül.[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Ha a kis felhő ikon látszik akkor hogyan kapcsolódik az óra?
-
mr.tamasbiro
őstag
Nálam is van 3 kis karc pedig csak 2 hetes.
-
zola96
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #2308 üzenetére
Jaj. Most aztán lelkembe gázoltál..
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Örülök, hogy ennyire érdekellek. Fordítva ez sajnos nem mondható el.
-
Jim-X
őstag
Na, sikerult megkarcolnom a rozsdamentes oram... Ami rohej, hogy az automatamat az evek alatt nem sikerult megkarcolnom, pedig nem vagyok az a vigyazos fajta. A watchot meg par het utan sikerult...
De!
Wenol Metal Polish-al kb 3 perc alatt ugyanolyan tukorfenyesre poliroztam, mint ujkoraban
Johetnek az unnepek
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
zola96
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #2305 üzenetére
Remélem te is. Majd mindjárt indítok egy leltárt, hogy tudjam milyen cuccaid vannak a HK-tól. Meg végig ovlasom az összeshozzászólásod Egyébként a PISA teszten nem lehet megbukni, mivel egy felmérés
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Te is megbuktál a PISA teszten szövegértésből, ugye?
-
zola96
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #2301 üzenetére
Mert sok köze van a harman kardon eddig legyártott termékeinek a Samsunghoz..
-
bmwk1200s
őstag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bmwk1200s #2300 üzenetére
Nekem még szerencsére működik, pedig nem mondhatnám, hogy kímélem.
[Nálam mondjuk a H/K brandek azóta offosak, amióta megvette őket a Samsung.]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra Alpine Loop (M) - Újszerű, akku 100%, akár beszámítással
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
- Mi Watch - 3 ajándék szíjjal
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Galaxy watch 6 Clssic 47 e-sim 1év gar újszerű
- Szép Apple Watch SE 44mm Cellular Space Gary 92% Akku ! 1 Hó Jótállás
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular
- Apple watch ultra 2! 99% akku, 2db gyári szíj
- Garmin Instinct 2X solar , szürke, eMAG garanciával, kiváló állapotban és működéssel eladó
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest