Új hozzászólás Aktív témák
-
1tom
aktív tag
válasz fordfairlane #51 üzenetére
Ez így oké ahogy Te gondolod, de sok ember már nem ezen a szinten van. De nekem egyszerűen azért nincs mert nincs rá szükségem és az ismerőseim többségének sincs, attól függetlenül, hogy csak a 30-as éveimet taposom.
[ Szerkesztve ]
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
1tom
aktív tag
"Az orrodnál azért tovább látsz?" Igen, de ettől függetlenül nincs rá szükségem. Én a saját véleményemet írtam le, ezért elnézésedet kérem ha ezzel megzavartam a lelki világodat.
(#33) kymera: Lehetséges ez is, hogy máshogy nem oldható meg a kommunikáció, ez is egy lehetőség, de én úgy gondolom nem lehet ezzel teljesen helyettesíteni a "hagyományos" kapcsolat tartást. Sokan így teszek, aztán ha a utcán szembe jönnének egymással simán elmennének egymás mellet.
[ Szerkesztve ]
-
1tom
aktív tag
Nekem soha nem is volt és nem is lesz Face és társaira regem, teljesen meglehet nélkülük lenni. Ha valakivel beszélgetni szeretnék akkor inkább személyesen, nem hiszem, hogy jó hatással van az ilyen jellegű kommunikáció bármilyen kapcsolatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest