Új hozzászólás Aktív témák
-
1tom
aktív tag
válasz
fordfairlane #51 üzenetére
Ez így oké ahogy Te gondolod, de sok ember már nem ezen a szinten van. De nekem egyszerűen azért nincs mert nincs rá szükségem és az ismerőseim többségének sincs, attól függetlenül, hogy csak a 30-as éveimet taposom.
[ Szerkesztve ]
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
parandroid
félisten
válasz
"Az FB fiók pl. jó arra, hogy egy csomó helyen, webáruházban, itt-ott nem kell külön reggelni, jelszót menteni, satöbbi."
Ez lenne a legutolsó dolog, amire a facebookot használnám...
Nekem volt amúgy facebookom, igaz, eleve nem sok mindent pakoltam fel magamról, de amikor már a hetente egy bejelentkezésnél is tele volt a falam hülyeségekkel, és csak azok az ismerősök nem voltak letiltva, akik amúgy sem posztolnak, valamint a politikai 'nézeteltérések' (otthon, szóban sosem volt belőle gond, megvoltunk egymás mellett, nem is került szóba) miatt némelyik családtagot is tiltani kellett, mert nekem égett a pofám a hülyeségek miatt, amiket posztolt, ráadásul már több volt a reklám, meg a csoportajánló, amiket a rendszer rám akart erőltetni, mint az érdemi történés, akkor töröltem az egészet.
Rá egy hónapra az akkor 13 éves lányom is, tőlem teljesen függetlenül. A kicsinek meg megvan ugyan profilja, de eleve üres, és szerintem a családban senki nem is tudja a jelszót hozzá. Erre felénk egyébként annyira nem is divat (fiatalok között meg főleg nem), de amúgy is mindenki borzasztóan komolyan veszi a privacyt, alig van valaki, aki valós névvel van fent, mindenki álneveket használ.
Amire mi néha még használjuk a facebookot, az a helyi apróhirdetési rendszer. Egy kalap fos ugyan a kód, és rohadt nehezen kezelhető (ha belegondolunk, gyakorlatilag semmi nem fejlődött az ui-n, amióta megjelent), viszont a legnépszerűbb hirdetési felület a környéken, így néha ráfanyalodunk - párom accountja megmaradt némiképp lecsupaszítva.
Családdal fényképek, videók megosztására ott a dropbox, beszélgetésre a skype (bár ezt is utálom), ismerősök hülyeségeit elég instagramon nézni, ott legalább mindig csak egy-egy kép van, 'kényszerből' van ugyan whatsappom, de az is egy szemét, agresszívóskodni meg ide járok a ph-ra.
Emailt, sms-t úgyis látom, ha jön (mobilnet rulez), ha meg valami nagyon fontos, akkor ott a mobil. Sms-t írni is utálok egyébként, ha valami mondanivalóm van, inkább felhívom az illetőt, hamarabb megbeszélem, mint ha hasonlóan sms-ben visszakérdez, aztán kisebbfajta cset lesz belőle, szóval ezt is csak akkor használom, ha csak egy gyors információt kell átadni, és tudom, hogy nem kimondottan elérhető. Páromon szoktam kiakadni, amikor whatsappon fél napon keresztül szerveznek valakivel egy találkozót, ahelyett, hogy felhívná, és 30 sec alatt mindent meg tudnának beszélni, hogy hol, mikor, kivel.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Ispy
veterán
válasz
Ha valakinek azt mondom, hogy nem vagyok fent fészbúkon, akkor úgy néz rám, mintha valami földönkívüli lennék egy nagy véres késsel a kezemben. Szóval nem azok teszik naggyá a nincs fészbúk regem dolgot, akiknek nincsen, hanem azok, akiknek van, mert el sem tudják képzelni, hogy van aki enélkül is tud élni.
Persze kivételek vannak, lehet te vagy az egyik.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
Új hozzászólás Aktív témák
it A szülők húsz százaléka elismeri, hogy sérült a kapcsolatuk a gyerekeikkel a közösségi médiának köszönhetően. Habár áldás is lehet a könnyű kapcsolattartás, a lájkvadászat gyakran megmérgezi a kapcsolatokat.
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest