Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz fordfairlane #51 üzenetére
Ha valakinek azt mondom, hogy nem vagyok fent fészbúkon, akkor úgy néz rám, mintha valami földönkívüli lennék egy nagy véres késsel a kezemben. Szóval nem azok teszik naggyá a nincs fészbúk regem dolgot, akiknek nincsen, hanem azok, akiknek van, mert el sem tudják képzelni, hogy van aki enélkül is tud élni.
Persze kivételek vannak, lehet te vagy az egyik.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz #06658560 #45 üzenetére
Lehet nem jött le elsőre, de én a böngészőre gondoltam (chorme)
Aminek a könyvjelzőit ugye tudod menteni, így a saját fiókod alatt bármelyik eszközön eléred, ha kell.
Persze, hogy el tudsz mindent menteni, hiszen mindennek van egy címe, ahova mutat.
Hogy miben kényelmesebb? Nem tudom, de ez pont erre lett kitalálva, se több, se kevesebb. Ezért én biztosan nem regisztrálnék facere. Mondjuk úgy, hogy egy ez céleszköz, ettől még az is működhet, amit te csinálsz, csak az nem erre lett kitalálva.
Az egyik azért van, hogy saját magadnak tudjál linkeket elmenteni, a másik meg azért, hogy másokkal meg tudjál osztani tartalmakat.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest