Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
Fancy quote placeholder
-
Clorf
tag
Dzsaffa Krííi
"The Morru'Khan is not satisfied with your peformance"
-
Victorio
aktív tag
Nem csak ízléses, de praktikus is
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
-
Semplar
őstag
Azért a bővítőkártyák avitt felfogató lemezét feketére festhették volna. Bár nagyobb képen már feketének tűnik...
[ Szerkesztve ]
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
fatpingvin
addikt
mámegineeeeeez??
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
válasz fatpingvin #7 üzenetére
Éreztem, hogy ezzel is bajod lesz. Szólj az arcnak, aki melletted áll, hogy vegye mán el a halántékodtól azt a csőre töltött .45-ös félautomatát, mert te semmiképp sem akarod ezt megvenni!
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Ajándékok
aktív tag
"420 dollár kifizetését követően vihetjük csak haza."
Ha már fegyverekről beszélsz...
Javíthatnád az idézett részt, mert szerintem elég az emlegetett fegyver isNagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest