- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Nem kell ezen meglepődni. Nálunk is kéz kezet mos alapon működik minden ott "fent".
Viszont ezzel megint rengeteg szavazót szereztek a kalózpártnak. Aminek én személy szerint örülök, mert ideje lenne igen csak megreformálni pár dolgot.
-
Lirion
addikt
Hát ez kemény, beperelnek egy egész államot. Kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a vége..
-
Lasi
tag
Hasonló véleményen vagyok. Tényleg nem hiszem, hogy a svéd állam hagyja magát (ennél jobban) lejáratni magát azzal, hogy a szavahihetőségét kockáztatja. Már kiálltak két bíró mellett. Akkor most már csak azért is. Gondolom.
blunt: Szted mennyi pénz elég ezeknek? Hmmm?
[ Szerkesztve ]
Nem hiába véletlen! - http://lasi.atw.hu/
-
Integra
titán
perelhetnek, talán eu-ban még meg is nyerik, de nem vagyok biztos benne, hogy a hatalommal szemben van egy fikarcnyi esélyük is.
mindenki látja, tudja, de senki sem meri pofánverni a hatalmat.. vajon miért.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
félisten
Előbb-utóbb kijár nekik a börtön, lehet csavarni, és időt húzni, de nem hiszem, hogy az EU olyan jó fej lesz, hogy a nagyüzemi letöltés biznisz vs. svéd állam per a kalózok számára kedvező ítélettel végződjön.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
blunt
aktív tag
egy vicc, hogy pl. a hollywoodi cegek azt rofogik, hogy nincs eleg penzuk. a sztarjaiknak megis jut filmenken 20-40 millio dollar es ez csak egy szines volt.
most akkor kinek is nincs penze? szarrago banda.
-
WonderCSabo
félisten
Vajon mikor találnak már egy olyan bírót, aki nem egy szerzői jogvédő csoport tagja?
-
Úgy látom, hogy nem csak kis hazánkban vastag egyesek képén a bőr.
-
GegeWarrior
senior tag
Meredek!Nagyon meredek ez az egész És elkeserítő
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
nagyúr
Svédek szépen lebőgetik magukat a világ előtt.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nap
addikt
Igazuk van.
Ennyire kretenek nem lehetnek ott a birosagon. Sajat igazsagszolgaltatasukat, s ezaltal hazajukat alazzak porba, az egesz vilag szine elott.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
divrapier
tag
Ezt maguk a bírák is elismerik, ám úgy vélik, ez a kapcsolat nem szerzői jogi természetű
Ha haveri alapon mentik fel egymást, az sem jobb semmivel. Igaz én is elfogult vagyok ebben az ügyben, de szerintem objektiven nézve is elég jól lejáratta már a TPB az egész ügyet, és minden ilyen baromsággal csak a kalóz párt szavazótábora nő.GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP
-
rootkiller
őstag
Előbb vagy utóbb az fog bekövetkezni, hogy a svéd kalózpárt jut hatalomra, és akkor lecserélnek pár embert a sajátjukra az igazságszolgáltatásban, és akkor a Pirate Bay legfelsőbb fokon jogerősen pert fog nyerni minden tekintetben.
Amúgy hajrá Pirate Bay!
Artengo TR 990 Pro
-
GuMipOkE
senior tag
Nálunk itthon egy ilyen összefonódás kiderülése után egyértelműen új eljárás lefolytatását rendelnének el abszolúte független bíróval. Ez egy percig sem lenne kérdéses. Ez így lenne normális. PB helyében nem is foglalkoznék magával az ítélet tartalmával, mert súlyos eljárásjogi hiba történt.
-
HÁZIGAZDA
válasz Depression #1 üzenetére
nem biztos, hogy van itt összeesküvés, amire érdemes volna elméletet gyártani. úgy értem, épp úgy lehet, hogy van, mint hogy nincs. mivel a pirate bay most nincs túl jó helyzetben, nyilván megpróbálják jogi svédcsavarral minél jobban menteni az ügyet, ami azt is jelentheti, hogy folyamatosan rombolják, komolytalanná teszik. mivel elsőfokon börtönt kaptak, tuti, hogy a fellebbezést is fellebbezik, húzzák az időt stb.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Vertic
aktív tag
ezt nem értem. Miért baszik ki magával a svéd igazságszolgáltatás? az egésszel csak annyit értek el eddig, hogy a népszerűsége a kalózpártnak jelentősen megnőtt. Namost megint rátesznek egy lapáttal, holott csak annyit kéne csinálniuk, hogy normálisan folytatják, kínosan ügyelve, hogy több ilyen baki ne legyen, erre tessék. Én ezt nem értem.
'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
-
Bibby
addikt
Az elfogult elfogultság ügyében döntő bíró pedig majd szintén elfogult lesz, így tehát...na, értitek.
Ελευθερια η θανατος
-
PowerBuldog
veterán
Ezek a svédek nagyon vágják maguk alatt a fát. Lassacskán szerintem senki nem veszi komolyan ezt az ügyet.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Depression
veterán
A pirate bay az rossz. De ezek az ügyek még rosszabbak. Azt hittem, hogy az ilyen és ennyire összefonódó dolgok csak a filmekben vannak. Erre tessék: csak olyan bírókat kapnak, akik egyértelműen és nyiltan összefüggnek a jogvédőkkel.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Ózongenerátor a háztartásban
- Synology NAS
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM