Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
-
pakriksz
őstag
már ha ez igaz, és nem hazugság mint a lejár a szerződés (mert nem járt le, még 1 év volt).
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Alex91
félisten
A google es az apple hozzaallasa is ertheto. Konkurencia miatt a google betesz az Apple-nek, ami az o erdekei szerint ertheto. Az apple meg hosszu tavon ezzel a lepessel jar jol. Fuggetlenitenie kell magat a konkurenciatol. Mert igazandibol akkor lett volna itt nagy baj, ha a google nem adja majd a terkepet az ios-re.
Most van egy kis "szopas", de az Apple lepese teljesen logikus.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
haxiboy
veterán
-
butyek
senior tag
Már ezért a két képért megérte elolvasni a cikket és a hozzászólásokat
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
-
doc
nagyúr
legyszi probaljatok meg a humor es az Apple-fikazas kozti vekonyka hatarvonal innenso oldalan maradni!
jo lenne ha nem kene tucatszamra torolni a hozzaszolasokat... -
LooooL még nem is láttam ezeket a képeket
Hatalmas!!!
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
én meg már azt hittem valami nő van a háttérben. megnyugtató tudni hogy mégsem.
-
atike
nagyúr
Mint már azt valahol máshol valaki leírta:
iLost
-
Alexios
veterán
Azért így már érthetőbb miért is kellett az apple-nek saját szerintem.
-
HARDVERAPRÓD
Hát erősen béta az imaps valóban....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- nVidia tulajok OFF topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest