Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ezzel az a baj hogy nincs érdemleges itthoni hírportál aki összegyűjti és leadja ezeket hír formájában is, meg ezek a mai emberek nagyon hitetlenek addig míg velük nem történik meg utána meg sír a szája hogy miért meg hogy? "hát pont úgy ahogy"
nem gyanús, mivel általában a fertőzöttségi statisztikát abból állítják fel, amiket beküldtek hozzájuk a légből kapott számok mennyivel lennének jobbak? a kormányunk is szépen próbálja leplezi a valódi állapotokat hasra vert számokkal
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
a jelenlegi védelmi szoftverek csak a már ismert fenyegetéseket képesek blokkolni, a 0day támadásokkal szemben nincs védelem... ugyanis azt maximum felismerni lehet ha a védelmi szoftver nem tud vele mit kezdni mert nem ismeri, bár vannak oly inteligens védelmet amik viselkedés alapú vizsgálatokat is képesek végezni
-
törölt tag
válasz t72killer #29 üzenetére
Maga egy szoftver kevés,0day ellen semmi nem véd, az elavult rendszerek meg napról napra sebezhetőbbek, érdemesebb android szinten egy cyanogenmod rendszert használni,az megkapja minden hónapban a biztonsági javításokat...a legtöbb lowcost telóról gyalulni kell a gyári rendszert és cm-re cserélni,mediatek procis telók az kicsit hátrányban vannak,mert azokra nem igen van...
Meg az ilyen butaegyszerű androidos védelmi appok a HTML mérgezéstől nem védenek meg,csak a kéretlen appoktól és a veszélyes appoktól... Tehát részben pénzkidobás... Egy eset mobile security free vagy egy g data lite is bőven elég,mert a fizetős verziók több szolgáltatást nem adnak...
Az a baj hogy az android mivel trendkívül elterjedt és elég nagy célpont a digitális térben...
Asztalin is többet ér egy 30napos full verzió mint egy ingyenes,azokban van részlegesen jó védelem,én pl. Az eset Smart security-t használom,van benne: HTML mérgezés védelem,DNS mérgezés elleni védelem,botnet elleni meg még sok sok minden más aminek a felét úgy se használja ki egy home user...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz t72killer #19 üzenetére
A playről múltkor gyalult a Google egy csomó fertőzött appot hivatalos forrás ugyebár a play áruház,ezt bizonyítja az is hogy a hivatalos forrás se mindig biztonságos!
Pszichiáter: nekem csak Google belépés blokkolásom volt 3szor 1nap még régen de pont megfogta a Google, nem a szomszédból próbálkoztak amúgy droidon célszerű rendszer szintű reklámblokkolás,nem elég a böngészőben blokkolni...
Amúgy egy nagyon jót mondott valaki,lehet HTML mérgezéssel reklámmal is fertőzni ha valaki ráklikkel a reklámra. De ez már phising...
A csi:cyber nagyon jó alapnak,vannak benne kicsit érdekes dolgok,pl.a 255 feletti ip címtartomány mese csak,de alapjába véve,amiket bemutatnak,az mind valós dolog,persze azt hogy,hogy kell megcsinálni ezt meg azt,azt nem mondják meg konrétan,de azt igen hogy védekezzen ellene az gyenge láncszem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én használtam,de sajnos az android a legsebezhetőbb mobil operációs rendszer így váltottam másik platformra. Régen sokáig használtam rootot,amennyire hasznos,annyira veszélyes is!
A mai világban egyre fontosabb hogy a telefon is védve legyen a rosszat akaróktól! A kibervédelmi intézet és a rendőrfőkapitányság tartott erről sajtótájékoztatót...a cikk itcafe-n is fent vanHozzáteszem mobilon bankolok,de phising gyanús üzikre törléssel reagálok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest