Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dr. Akula #245 üzenetére
Tudod jól, hogy erősen utálom a Windows oprendszereket úgy ahogy vannak, de ennek ellenére is kénytelen vagyok felemelni a szavam az elhangzottak ellen, mert nem stimmelnek a valósággal. Pl. a felsorolt tüneteid egyikét sem produkálja egy Windows7. Ha igen ott vagy gép / periféria a hibás, vagy a user.
azbest: jah, de az nem érintett minket.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ilyen driver lecserélés még nem állt fent nálunk, csak a szokásos, hogy aláíratlan drivert kell telepíteni és az mindegyik Windows alatt más procedúrát igényel. Még a 8 és a 8.1 esetén sem ugyanaz a műveletsor.
Ez nekünk azért gond, mert egy csomó külsős bedolgozó is kénytelen használni a cuccokat, náluk viszont ahány gép, annyi eltérő MS oprendszer, kezdve az XP-től...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #06658560 #235 üzenetére
Akkor csak kevés dolgot csinálsz a gépen. Még olyan nevesebb cégek mint pl. az FTDI driverei is simán képesek kékhalált okozni. Pl. az egyik USB-UART chipjük Win7-ben lévő alap driverétől fagy a gép, de ha felrakod a gyártó oldaláról a frisset, akkor nem fagy többet.
No és akkor még nem is beszéltem a Kínai cuccok drivereiről, amiket nem is igazán tudsz megkerülni, ha valami árban (is) versenyképes terméket szeretnél fejleszteni...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dr. Akula #222 üzenetére
Azt, hogy stabilabb a 8 mint a 7, azt mire alapozod? Egyik oprendszerrel sem voltak stabilitási gondok.
Ha visszaemlékszel a korábbi rendszerekre, a 98 fagyott igen sokat, az ME produkált pl. az első boot után rögtön vxd veremtúlcsordulási hibákat, de ezek úgy általában az nt / xp korszakra megszűntek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest