Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- JavaScript topic
- OpenMediaVault
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PR-Telecom
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz fordfairlane #227 üzenetére
Tényleg legutolsó ehhez a témához.
Az enyém is HP igaz 32 bit a beállításoknál csak értesítsen majd én döntök van.
Nem tartom kizártnak, hogy esetleg másik beállítással másképp működne.
Ha unom magam akkor megpróbálom a többi lehetőséggel úgy mit mutat."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz fordfairlane #207 üzenetére
Én nem nézem hülyének őket. Csupán azt nem értem, hogy elég egyértelműen kérdez, a windows 7-nek vannak sokkal kaotikusabb részei is (pl. hálózatkezelés). Amúgy a teljes megoldás valóban az, amit monnman is javasolt: beállítani a Windows Update ablakában, hogy a frissítések telepítését csak a user parancsára indítsa el, ez pl. mindössze 3 kattintásból áll, de már az OS telepítésénél is felajánlja a választás lehetőségét. (Én is ezt használom, szimpatikusabb is, pl. Linux alapú rendszereknél ez is az alapértelmezett.)
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz fordfairlane #204 üzenetére
lehet kicsit keményen fogalmaztam, de már postok garmadája óta ezen akad ki mindenki. Bocsánat.
Szerk.: a kioktatást nem konkrétan neked szántam, Rajtad kívül jó sokan rágják még ezt a témát...
default beállításnál ki tudod választani, hogy emlékeztessen egy órával később. ha pedig egyáltalán nem akarsz kattintani, akkor meg nem csinál semmit. a frissítések pedig azért települnek automatikusan default, mert még mindig jobb, ha az átlaguser tudta nélkül történik, mintha egyáltalán fel sem települnének (hány ilyen XP-t látni).
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz fordfairlane #202 üzenetére
Persze, hogy újraindul, ha beállítod. Az lenne inkább a szégyen, ha nem tudná kilőni egy játék taskját. Miért nem azt választottad, hogy kérdezze meg később?
és ez mindenkinek szól: miért nem arra mentek ilyenkor, hogy később kérdezzen rá? beszélni magyar???
Legközelebb lehetne finomabban is...
[ Módosította: Ndruu ]
sweetlou6.wordpress.com
-
moonman
titán
válasz fordfairlane #99 üzenetére
"Pedig velem is előfordult ilyen játék közben. Egyszer figyelmeztetett, akkor valamit nyomtam, hogy hagyjon békén, aztán már nem szólt semmit."
hmm hmm...
-
rii
nagyúr
válasz fordfairlane #36 üzenetére
" ... azt látja, hogy minden adata és alkalmazása hordozhatóvá válik, ezért használja. ... "
1. erre ott a notebook/netbook
2. aki már alkalmazásokat is hurcláaszni akar, mert ne lenne meg minden gépen körülötte a nagyvilágban, az már nem mezei user. A mezei user bent van melóhelyén- ott nem kultiválják, hogy saját alklamazásokkal, saját géppel bíbelődjék valaki, otthon meg szintén felesleges a cloud, mert bekapcsolja a 30.000 ft-os gépét, és minden rajta van.
adathurcolászársa meg ott a usb-s hdd, meg a pendrive.
szerintem túl van lihegve ez a mobilitás
voltaképp még azt is kevesen tudják csak megindokolni, hogy otthonra a kanapéra miért notebook-ot vesznek. két érv mellette hogy keveset fogyaszt, meg ágyba-fotlebe vihetőpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest