Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halálfej Joe
tag
-
leviske
veterán
válasz julius666 #31 üzenetére
"Tehát beszippantja a magánfelhasználói piac (itt nyilván nem jelenidőről beszélek, hanem közel/távoli jövőről, ezek mellett az átlagusernek nem fog kelleni egyszerűen PC) elsöprő többségét. A PC meg marad gépszerelgető hobbiinformatikusok játékszere."
Pontosan így értettem. A dologban a pláne csak annyi, hogy a megmaradt, hobbigépszerelgetők, a játékosok és a professzionális felhasználók már egy sokkal koncentráltabb piaci réteget képeznek, közel azonos igényekkel és valószínűleg minimum akkora táborral, mint a két nagy konzol együtt.
Na mármost, ha ez csak akkora szeletet kitesz, mint az Apple OSX-el futtatott rendszerei összesen, akkor erre már a Microsoft könnyen tud építkezni és brandet építeni, mondjuk hasonló megkötésekkel, mint amit a Windows Phone 7-el megkezdtek.
(#42) attila9988: Nem a kényelmes használaton volt a hangsúly, hanem azon, hogy a fejlesztőknek, így magának a Microsoftnak is csak megadott hardverekre kell onnantól odafigyelnie. Így jelentősen rövidebb a fejlesztési idő, nagyobb a stabilitás, plusz a többi pozitívuma a dolognak, ami miatt a WP vonalon ezt bevezette a MS. (pl: amelyik telefonon fennvan a WP7, azon az összes WP7 alkalmazásnak el kell futnia gond és röccenés nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
" ... Tudom hogy ez a kijelentés itt Prohardveren, ahova jellemzően az említett réteg jár, eretnekségnek számít, de a trendek akkor is baromira ebbe az irányba mutatnak. ... "
sztem az ilyen fórum lakók hallanak csak erről, és ők jobbára elutasítják, mert a "csináld magad" elv köezelbb áll hozzájuk
de a mezei user méginkább, 1.) mert még csak nem is hallott róla, 2.) most kezd felzárkózni ahhoz, hogy saját gépe legyen, és aköré beszervezze az életében az IT-s szükségleteket 3.) ha tusja h mi is az a cloud, szerintem nem lát rációt benne
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
attila9988
őstag
Tudom hogy ez a kijelentés itt Prohardveren, ahova jellemzően az említett réteg jár, eretnekségnek számít, de a trendek akkor is baromira ebbe az irányba mutatnak.
Hatalmas marketing van a cloud mögött, ami téged is meggyőz. Ettől függetlenül még tartanak tőle az emberek, és még a digitális vásárlásért sincs oda mindenki, hát még milyen lenne megemészteni azt, hogy semmim sincs, csak a neten, és én legfeljebb csak "megnézhetem".. Elmehetnek a .....
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest