Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
Micsoda hülyeségeket hordasz itt össze-vissza...már ne is haragudj! "...Olyan tarsadalomban elunk, ahol az emberek egyszeruen nem tanultak meg sporolni, mihelyst van valami kis osszekapart penzuk, azonnal mennek es elkoltik..." Véleményem szerint előbb egy kicsit tájékozódnod kellene a környező országokban folyó gazdasági helyzetről és a nálunk kialakítottról. Ha így tennél, azonnal tudnál összehasonlítási alapot szerezni az ott és az itt lévő bevételi, valamint a kiadási oldalról és nem írnál a fentiekhez hasonló butaságokat!
"...es mindent azonnal akarnak es mennek es hitelre megveszik..." ahha Egy példát, ha megengedsz: gyerekkoromban egy sportmotorról álmodoztam, saját erőből képeztem magam, majd tudásomhoz mérten vásárolgattam sz*r*bbnál, sz*r*bb használt motorokat, melyeket magam javítottam és közben új motorra vágytam. Egyéb anyagi tényezők mellett esélyem sem volt az új árát összerakni, sőt kiszámoltam, hogy ha csak a jelenleg helyzetemet veszem alapul, akkor olyan 50-55 éves koromban meg is lesz az az összeg, amennyit az elhatározásom évében kellene az újért kifizetni. Ekkor jött a hideg víz: nem kalkuláltam bele, hogy a motorárak is emelkedni fognak! (annak emelkedő fenntartási ktg-iről nem is beszélve).
Ha a te filozófiádat követtem volna, sosem értem volna el az álmomat...
[ Szerkesztve ]
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest