- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- eBay
- Disney+
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Orange Pi PC SOC-kal ban már olcsó TV BOx is. Talán rá lehet tolni az porange Pi Linuxát arra is. Tény kiegészítők nem mennek hozzá, de van WiFi, SPDIF és USB port is.
-
kenand
veterán
Itt a link
PCM2704 USB DAC
Doboz nélküli olcsóbb, de ez izlésesebb. -
kenand
veterán
A 15 USD-hez csak ház kellne. Táp és SD kártya biztosn van a fiókban.
Hátha a fiam is kedvet kapna egy kis bütyköléshez és nam csak a játékokat tolná...Bocsánat a sok offhoz, a kiegészítők összefoglalását nagyon szépen köszönöm én is.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz #79335424 #28 üzenetére
De köszönöm, hogy szóltán a WEb böngészőből indítható változat miatt, azt nem ismertem.
Van egy okosított 1. gen Atom passzív PC, majd megpróbálom a Tarr TV-t arról. (HD lejátszáshoz van benn egy Crystal HD kártya, a digitális hangkimenet meg egy drivert nem igénylő olcsó USB hangártyával van megoldva) OPENELEC is szépen megy rajta ha USB-ről bootolok.[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz #79335424 #28 üzenetére
TVGo nem lenne jó nekem, mivel nem vagyok az előfizetőjük. Pont azért kellene a Tarr, mert Zegen ők szolgáltatnak kábel TV-t. Meglepődve láttam a rootolt eszközön nem megy a tarr TV app dolgot...
Márt csak azért is vagyok meglepődve mert a TESCO openDott táblám rootolt és simán megy rajta....sőt a mygica 1200 TV boxom is rootolt és azon is megy a Tarr App- az alagsorban is így van "TV" egy nem használt monitort okosítva.
Androidos TESCO táblán nincs lan, de a Mygican próbáltam a LAN kapcsolattal Exposeddel fake WiFit de nem ette meg a Tarr TV app. Meglehet szerncsém van és a Tarr apaim nem a legújabbak azért nem zavarja a rootolt eszköz.Láttam egy USB WiF-it hrdeti, hogy driver nélkül megy raspberry-n de nem részletezi, hogy Androis alatt is megy-e és hogy Orange pi androidján is megy-e az már tényleg kérdés...
Átnézve az Orange Pi specifikációkat
Jó a Oragne Pi PC mert olcsó (15USD) és a Plus mert mindent tud (SATA, WiFi, Gigabyte LAN), de az már drágább 39 USB (és még kell doboz, táp és SATA kábel minimum)15USD-s pont az ára miatt lenne vonzó nem akarnék újabb 50-100 USD-s TV Boxot
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz #79335424 #23 üzenetére
Miért mondod hogy nem igaz.... pl a Tarr TV app is csak WiFi-n megy, hiába kapna NET jelet eterneten nem veszi figyelembe... nem hiszem, hogyb a Tarr KFT foglalkoza a kérésemmel...ha jól emlékszem a HBO Go is WiFihez regszkodott de már nincs HBO előfizetésem)
Próbáltam fakeFWiFi-t de nem volt jó neki az sem...
A kis kütyü androidos TV Boxnak kellene a fiam szobájába, és ha ritkán TV-zne analog tuner helyett mehetne a TarrTV app. 15 USB éépen ideális lenne erre..Orange Pi-nél a sok változat a zavaró...
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
15USD-s cucc pedig felkeltette az érdeklődésemet, de Wifi kellene...ha más nem olcsó USB WiFi-vel, csak működne vele.
A plus már nagyon jó, SATA+Wifi, eMMc, de az 45 USD
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box