Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz kenand #24 üzenetére

Sajnos, ezt a Tarr kft. -s dolgot nem tudom tesztelni, DE!
    Sem a Playen, sem a tájékoztatójukban nem esik szó Wifi függőségről. Miért kéne rendelkezzél Wifis routerrel, ha az Androidos Tabod támogatja a Lan csatlakozást? Én bizony írnék nekik, mert a fejlesztőnek nem lenne nagy kunszt beletenni a Lan kompatibilitást. Egyébként, van PC -s (webes) lehetőség is. Nekem be is jön az oldal Androidon, csak nincs kódom. De, csak flash kell neki, úgyhogy működnie kell. Egyébként, a TV-GO és a MyTV is megy Lanon.
    Van Android kompatibilis USB -s Wifi adapter, de úgysem azt a megoldást fogod választani. Ugyanis, akár az Orange -on, akár máson szeretnéd használni, a konfighoz mindenképpen root kell. Amiatt pedig nagyon valószínű, hogy fityiszt fog mutatni a Tarr kliens (olvasd el a tájékoztatót!). Na, akkor jöhet az Xposed, ami vagy megy, az Orange -on, vagy nem. Az Xposed alá pedig kell a RootCloac modul, ami vagy át tudja verni a klienst, vagy nem (a TV-GO -val is ugyanez a szitu. A v.2.12 -est még átveri, ezért arról nem szabad frissíteni).
    Bár, én inkább 2GB RAM -os, box kivitelt választanék, de az a linkelt MK808B Plusz egyébként jó megoldás. Kedvelt kütyü, jó közösségi támogatással, és itthon is beszerezhető.
    Itt a helyi topikja, ahol Lifeforce abszolút illetékes a beszerzésben és az esetleges garis ügyekben is. Ha egyébként nem akarsz buherálni az IO portokkal, akkor sztem ezzel jobban jársz, mint egy Orange -al. Egyébként, az RK3066 -os, 3188 -as és az Amlogic paneleken is megtalálhatóak a soros port forrasztási pontjai és USB -n is sikerült már PIC -ről indított utasítással vezérelni a droidot.

• azbest

félisten

válasz kenand #24 üzenetére

Ha tévé boxnak kell, akkor lehet kompaktabb megoldás is, bár az több. 32 dolcsi körül van mk808b plus (amlogic s805) stick vagy ilyesmi. Vagy a már említett odroid c1+ (bár az már szállítással 42 dolcsi körül lehet csak magában a board). A boardokhoz sd kártya és táp is kell, ház sem árt, olyan pakkban az is 29 dolcis körül van.
    Persze nem árt előtte utánaolvasni, nézni mások tapasztalatait, hogy melyik lehet megfelelőbb.

Új hozzászólás Aktív témák