Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Fitzgerald #55 üzenetére
én körbenéztem párszor, év vásártam' is annak alapján
egyetlen hely, ahol nem ugrott rám 10 eladó hogy miben tud nekem segíteni????%%%!++!/%/%%/%/%43344
egyetlen hely, ahol elállásnál helyből kezembe nyomták a pénzt - többször is - , és volt hogy cserét kaptam vga-ra mikor kértem, bemondásra
3 hét után elállással visszavettek tápot
és egyszer dumáltam az egyik sráccal aki odajött, miután közöltem vele hogy boldogulok nem erőszakoskodott, utána beszélgettünk laza fél órát it-s dolgokról, és közben nem akart rám tukmálni semmi sz@rt
megértem én hogy kell állambácsinak a pénz, csak mi sz_pjuk meg ha bütetés miatt árat emelnek, egyik legkorrektebb bolt
jah és a wc mindig tiszta volt, jól elkerítve az épületben, és ingyé'
amíg nem volt ez a dili oda szerettem is bejárni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Komplikato
veterán
Nyilván a közel 10x akkora ingatlan olcsóbb, állandóan őrzött épületben?
A Bajcsy-n voltak, nem az Andrássy-n, és fényes nappal rabolták ki egy bekamerázott utcában az egészet."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
E.Kaufmann
veterán
Nem mindenki lakik az Andrássy-n, örülj, hogy Pesten van . Igaz vidékiként nekem olyan mindegy, hogy melyik kerület, mert mindegyik rohadt messze van
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
kenwood
veterán
Nem tudom,mirol beszelsz.
Forgalom nelkul 2 perc onnan az arpad hid,5 a nyugati.
Oriasi a ter,nagyon jol megcsinaltak.
Amin meglepodtem, az a szemelyzet.
Baromi kedvesek,de meg pont annyira,hogy ne legyen zavaro.
Szerintem nagyon rendben van a helyszin.Persze attol meg a weblapos megoldasuk sima atveres,es jar erte a sokmillios buntetes.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Tin
veterán
Rajottek, hogy ez a vadkelet. Szerintem mindegy a birsag merteke, ugysem fognak fizetni. Elhuzzak a pert evekig, aztan nyitnak uj neven boltot.
-
dabadab
titán
Az se véletlen, hogy a világ közepén lévő Andrássy útról egy eldugott XIII. kerületi szellemplázába költözött az átvevőpont
Ahol ráadásul most már a személyes átvételért is pénzt kérnek
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest