Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nocsak, a 7 perces kisfilm kapcsán azt látom, hogy a flash alapú lejátszásnál firefox alatt max 720p, de chrome alatt 1080p is választható html5 lejátszóban. Gondolom a google féle videocodeccel tolják. Na ennek igen meggyőző a képminősége. Az sd film html5 alól is gyatra, de többféle kisebb felbontást is felkínál.
-
azbest
félisten
Kaptam egy kis 7 perces shaun the sheap vagy mit ajándékba... ez 360p / 480p / 720p felbontásokban szerepel pécén. Viszont valami gebasz lehet, mert pécén indítva a lejátszást pár másodperc múlva leblokkolja és azt mondja "ez a videó fizetős". Ellenben a minősége mobilon már normálisabbnak tűnt.
-
azbest
félisten
Kipróbáltam a Shifted film sd változatának kölcsönzésével.
360p-ben még valahogy elmegy, csak homályos, de 480pben olyan, mint amikor az interlaced filmet deinterlace nélkül tömörítik át egy másik méretre. A 360p olyan, mint a sima youtube 360p.@azbest: a film nyitóképről egy álllókép fullhd monitorról mentve. Ez még nem is mozog, hanem állókép.
360p:Desktopon még csak elmegy, mert 360 módban valamennyire nézhető. De a mobil appban nem találtam felbontás állítást, így az 480p-t tol, ami eléggé szét van töredezve.
-
Hunpriest
senior tag
Na itt ha bevezetnek egy a Play Music-hoz hasonló előfizetéses modellt, akkor engem megvettek kilóra.
Mondjuk itt még bőven vannak hiányosságok. Pl. magyar feliratot nem nagyon láttam és amíg csak sztereó hangsávval vannak fönt filmek, addig az egész felejtős.
-
BE4GLE
aktív tag
A magyar szinkron hiánya az egy dolog. Sokaknak talán nem is fáj annyira. De ha már elindították nálunk is, legalább a magyar felirat legyen meg minden filmhez. És ilyen árakkal Magyarországon nem rúgnak labdába, az biztos.
Redmi Note 9 Pro
-
doc
nagyúr
Ti hogy "kaptok" filmet? kell ehhez valamit csinalni, vagy a "My movies" alatt mar eleve ott van? nekem sajna ures
amugy az arak sok filmnel verlazitoan magasak, bar vannak normalisabb aruak is, mindenesetre a DVD valtozatnal boven tobbe kerulnek...
-
-
.OM.
aktív tag
-
Syrano
tag
Legalább megkaptam ajándékba angolul a Gravity-t, a 2 éve vásárolt Nexus 7-tel kapott német nyelvű Ice Age filmmel együtt csodás egy gyűjteményem van
[ Szerkesztve ]
-
válasz dragon1993 #1 üzenetére
nah, akkor ez sem fogja megváltani a világot...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
dragon1993
őstag
Az új X-Men kölcsönzése 1200Ft a megvásárlása 3700Ft.
127 óra SD vásárlás 3700Ft HD: 4300Ft.Ennyiért ez nem alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Jogász topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- OpenWRT topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest