Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
mi van ha a Google most tényleg jószándékú, mint Regős Bendegúz? "Én mindig is jó szándékú gyerek voltam, csak mire a szándékom végére értem, rossz lett."
-
törölt tag
Ez a jótékony alapon működő szolgáltatás, valahol csak megéri egy "törvényes" adatkereskedelemmel foglalkozó cégnek?!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
- Nem ide.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Mondjuk a mekivel kapcsolatban már azért nagyjából rájött a társadalom hogy az szemét "kaja", sok olyat hallok hogy "fúj, én olyat nem eszem" stb. Illetve már én is elmondhatom magamról, hogy 5 éve be sem tettem a lábam ilyen "étterembe" ;p
Annak ellenére, hogy azért általában tömve vannak ezek a helyek, mégsem hasonlítható össze a gúglival.Tekintve, hogy a googlet nagyon nehéz elkerülni: mobiltelefon, kereső, gmail, googleads, googleanalytics a weboldalak legalább 90%-án stb., szóval már a komplett internet..
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
nlq
aktív tag
olvasom amit irtok, és nem értem miért vagytok ezen fennakadva...
ezelott 20 evvel mar lehetett kapni az M$ termékeibol az oktatasi verziot,
mcdonaldsban ugyanez a happy meal és még lehetne folytatni.. -
winhate
őstag
"A Google azt tervezi, hogy jövőre elkészítik legnépszerűbb termékeik gyermek-verzióját, melyeket a 12 éveseknek, illetve a fiatalabbaknak szánnak "
Az agymosást és szokásaink megfigyelését nem lehet elég korán elkezdeni.
Köszönjük google hogy mindenre figyelsz.
Moderálvaui:
Köszönöm nem kérek moderálást.
Ez őszinte reakció volt.Kicsillagozva se káromkodj!
[ Módosította: CoolMan ]
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
bambano
titán
a többséggel ellentétben én pontosan tudom, hogy miről van szó.
ezért tartom álságosnak, hogy eddig legalább nem verték nagydobra, hogy gyerekeket is behálóznak, másrészt nem kamuzták a gyerekvédelmet.mert az a gyerek, aki hozzászokott eddig a full guglihoz, miért is térne át a gyerekvédelmes szűkített verzióra?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
floatr
veterán
Már rég használják a 12 év alattiak FYI. Keresés, YT, mail - alap. Emellé követik a szokásaikat úgyanúgy, ahogy a felnőttekét.
Szerinted mitől kéne féltened a gyereket, amikor a korosztály védelméről tanakodnak? Már rég megtörtént velük az, amitől a guglitól rettegők fáztak.
Szerk: ja a droidos telefont ki is hagytam, hogy alap a 8-10 éves korosztálynál.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
Azért elviccelődünk ezen, de félő belegondolni, hogy milyen irányba megy ez az egész.
Minden területet lefed a google szolgáltatásai, pont ami kell az átlag felhasználónak, aki már ebbe beleszületik, annak a google egyenlő az internettel. Ezt kihasználva órási jackpot nekik megfogni az elkövetkezendő generációkat, akik amúgy sem lesznek restek tálcán kínálni a személyes adataikat (van miről példát venni) minden területen, egy ilyen hatalmas profitorientált uralkodó cégnek. Legyen minden lófasz összekapcsolva, beszinkronizálva, hisz úgy kényelmes, ossz meg mindent, hogy segítsd a szolgáltatást (alapértelmezetten), egyfajta köldökzsinór, minden online tevékenység rajtuk keresztül megy át, beleépülve a mindennapi életbe. -
bambano
titán
ezzel két baj van:
- már a 12 év alattiakat is magukhoz akarják kötni
- hasonló próbálkozásra nálunk nulla volt az érdeklődés.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
DigitXT
nagyúr
Ne tudd meg. Egyszer poénból belehallgattam YT-on a Rajzfilmslágerek kazetta
digitalizált verziójába. Utána elkezdte tolni az arcomba, a "Neked ajánljuk" oldalt
mindenféle rajzfilmekkel, de valami lelőhetetlen módon! (Mobilon különösen faja.)
Hiába nyomom ki, hogy nem, NEM érdekel, akkor ajánl másikat. Eszméletlen.kakuk.tamas: és mije fájt a betegnek? ... De akkor miért volt bekötve a lába???
-
nubreed
veterán
És tényleg be is kajáljuk be, hogy a 12 év alattiakról nem gyűjtenek semmilyen adatot?
Tegyük fel, hogy igen...
Onnantól kezdve mi akadályoz meg egy felnőttet, hogy igénybe vegy ezt a szolgáltatást?We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
szupermacs
veterán
válasz kakuk.tamas #4 üzenetére
A műveletet felismerte, de kutyákat még csak misszionárius pózban látott párosodni
-
saelin
veterán
válasz |DavidWoody| #1 üzenetére
És akkor kapod a my little pony-s reklámokat az arcodba!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Đobostorta #2 üzenetére
Nem értem, mi a poén?
Ha tudja mit csinálnak, miért kérdezi???Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
szupermacs
veterán
válasz Đobostorta #2 üzenetére
+1! XD
-
Đobostorta
tag
12 éves kor? Erről egy klasszikus jutott eszembe:
Móricka az óvodában éppen meglátja, amint két kutya közösül. Odarohan az óvonénihez és megkérdezi:
- Óvonéni az a két kutya mit csinál?
- Hát tudod Móricka a felül lévő kutyának eltörött a lába, és a másik kutya segít neki elmenni a kórházba.
- Milyen praktikus, és közben még d****k is![ Szerkesztve ]
-
|DavidWoody|
tag
Gugli meg a joszandek ahhha...
Egyebkent ha tiltjak azokat a dolgokat a torvenyek amiket a cikk felsorolt , meg felnott fejjel is inkabb ide regisztralnek mintsem adult accra.
-woody-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s