Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Nem csodálom, hogy bajban van a Linksys. Évekig foglalkoztam ezen termékek kereskedelmével, de kishazánban a márka ma már nem versenyképes pl. a TP-Linkkel. Belkinre sokan panaszkodtak, de meglepő módon az 5év garis, messze a legolcsóbb TP-Link routerekkel és hasonlókkal igen elégedettek voltak a vásárlók.
Linksyst csak a márkahívők vesznek. Plusz szolgáltatások nincsenek, a support olyan, mint a többinél (mellesleg igen korrektek, gyakorlatilag mindegyik márka supportja segít telefonon beállítani az eszközt, ráadásul magyar nyelven), gari rövidebb, mint a TP termékekre, megbízhatóságuk otthoni felhasználás mellett, mint a TP-é, vagy egy Asusé. Ami plusz az, hogy egy 100megát bíró Linksys gyorsabb, mint egy 100megás TP, de otthon ez nagyon keveseknek számít...WRT54GL meg egy külön eset, elég kevesen akarnak garivesztés mellett firmwaret hekkelni, de nekik ez az egyetlen választási lehetőségük...
A csicsás, kijelzős, csúcsdrága Belkinek meg sokaknak bejönnek, erre nincs alternatívája a Linksysnek, és a többieknek sem, akkor sem, ha az az előző hsz-ekben emlegetett példány megbízhatósága a 0-át közelíti...
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
Ezt úgy érted, mint az előtted szóló, tehát hogy már sokféle típuson lehet firmwaret hekkelni?
Vagy úgy érted, mint ami az én személyes véleményem is, hogy inkább egy hosszabb kábellel (esetleg PoE adapterrel) felteszem a cuccot a szekrény tetejére, vagy veszek egy nagyobb antenát, vagy +3-4 ezerért egy többantennás cuccot, minthogy nekiálljak a firmwarerel babrálni?
(Persze vannak olyan esetek, amikor nem a nagyobb hatótávért, hanem a plusz szolgáltatásért kell a fw csere, de ez meg ritka mint a fehér holló.)
-
mepet
addikt
"kb egyforma mennyiséget adunk el kb 4-5 féle routerből": érdekes.
anno ahol én melóztam, kb 5 eladott tplinkre jutott 1 linksys. A TP ráadásul 2,5* hosszabb garit vállalt rájuk. Tehát ez alapján, a visszahozott routerek aránya (ha ugyanolyan arányban romlanának el), akkor 5*2,5=12,5 Tehát 12-ből egy visszahozottnak kellene Linksysnek lennie. Ennél talán egy kicsit jobbak voltak a Linksysek, de nem 2-szer, az tuti, pedig az áruk általában több, mint 2-szerese volt a TP-knek...Szerintem a Linksys ár/(tudás+üzembiztosság+garancia) arányban messze le van maradva a konkurenciához képest. Ettől függetlenül tény, hogy üzembiztosabbak, mint a többi, de ez nem elég a piacon maradáshoz.
(#45) N!GhTyka: A TP-nek az az üzlet, hogy 2-3szor ingyen cserél garanciában 1 routert?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest