Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
A droggal kapcsolatban én is hasonló véleményen vagyok.
A csempészést viszont sokkal hatékonyabbá tenné a légi közlekedés. Pillanatok alatt több tonnányi cuccot lehetne a világ bármely pontjára repíteni egyenesen a forráshelyről, pl. Kolumbia
De vonatkoztassunk el a drogtól. Biológiai, vegyi fegyvereket is sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudnának akár egyik kontinensről a másikra szállítani vele.
Emberkereskedelem: Olyan országba tudnák repíteni szintén pár óra alatt, ahol nincs kiadatási egyezmény és az FBI vagy az Interpol sem nyomozhat.
-
Regonelix
csendes tag
Jogilag... .
Amikor az alkohol tilalom volt, akkor a maffia élt vele, vagyis teljesen ellenkező hatást váltottak ki vele.
Most is, igaz ez a drogra. Hiába tiltva van, aki akar élni vele, úgyis megtalálja az utat - csak nem legálisan szerzi be. A témára visszatérve: nem kell repülőgép hozzá, hajókon is tudják szállítani, vagy személygépkocsiban. -
Regonelix
csendes tag
-
Penge_4
veterán
És ebben az esetben szerinted hányan csapnának fel kábítószercsempésznek. Ha meg lekapcsolnák "Sorry, én nem tehetek semmiről. Nem nézhetek bele idegen emberek bőröndjébe..."
Drogfutárt annyit le lehet akasztani, mint égen a csillag. Repülőgépet vezetni tudó pilótát annál kevesebbet. Olyat meg, aki kockáztatná a jól fizető munkáját szinte senkit. Ilyesmit sehol nem lehet kikötni.
-
Hiftu
senior tag
-
E770
aktív tag
miért is légi Uber ez?
nem inkább Légi Oszkárérdekes, szárazföldön éppen, hogy ezt nem szabályozták szigorúan (itthon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- foobar2000
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest