Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem, te nem érted, amit írtam. Ahol tartalmilag nulla filmek vannak (nem vágtam, hogy ez látványilag is szar, de megnéztem a tartalmát port.hu-n, ez kb. Asylum szint lehet...), ott persze, hogy a 3D-re ülnek be, mert az látványosabb. (Vagy mert eleve azért mennek, mert nincs otthon 3D TV-jük.) Egy pláza moziban viszont tartalmilag szinte kivétel nélkül nulla filmek vannak. A tartalmas filmeket viszont egyelőre nem készitik el 3D-ben, ezért nem tudjuk, azok esetében melyikre ülnének be a nézők. Mert lehet, hogy a 2D-re, hogy ne vonja el a figyelmüket a 3D, de lehet, hogy idővel a 3D-re, mert alapnak tekintenék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it Nyolc éves mélypontra csökkent a 3D filmek bevétele globálisan a filmszínházakban.
- Politika
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- Autós topik
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Honda topik
- További aktív témák...
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest