Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Szerintem ez még nagyon a jövő zenéje.
-
-
McSico
senior tag
válasz brumi1024 #33 üzenetére
Szerintem összekevered a plazmával. Egy LED nem tud beégni. A színtérrel max annyi probléma lehet, hogy a kék led begajdul. De amúgy már ezt kiküszöbölték.
Na de mindegy. A lényeg, hogy ideje lenne már valami kézen fogható terméket produkálni. És nem a telefon kijelzőkre gondolok."Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
McSico
senior tag
válasz brumi1024 #28 üzenetére
Azért válaszidőben is odaver keményen. Mondjuk pontos adatot még nem láttam, de kétségtelen, hogy nem mosódik a kép.
Bár mondjuk jó lenne egy összehasonlító teszt majd egyszer egy Pana csúcs plazma aminek 0,001ms a válaszideje a beérkező jeltől számítva, meg egy oled kijelző között.LCD meg átlag 5ms a jobbak meg 2ms.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
dabadab
titán
"De ha nem kezdenek el lépni akkor az életbe nem fog elterjedni"
De hat eppen most jelentettek be, hogy lesz kereskedelemben is kaphato modelljuk.
"Ha már az áránál tartunk akkor inkább kifizetem a felárat, de akkor tudom, hogy normális képet nézek. Nem csak valami dinamikus kontraszttal megtuningolt valamit, ami csak a színhűséget rontja."
Hat, akkor semmi sem tart vissza attol hogy rendelj egyet. (Na jo, van olcsobb modell is.)
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
kolmi93
tag
komolyab gyártók, mint Panasonic vagy Sony esetleg?
A Pokolnak nincsen feneke, szólt. Aki belebukik, abban a zuhanás örök. Az őrületnek nincsen alkonya, mert éjszaka.
-
McSico
senior tag
De ha nem kezdenek el lépni akkor az életbe nem fog elterjedni, és lemenni az ára. Az LCD-k felett meg már rég elszállt az idő.
Ha már az áránál tartunk akkor inkább kifizetem a felárat, de akkor tudom, hogy normális képet nézek. Nem csak valami dinamikus kontraszttal megtuningolt valamit, ami csak a színhűséget rontja. Szóval mindenre jó, csak arra nem amire kitalálták."Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
rootry
tag
Ki fogja tudni megfizetni ezt?
-
vinibali
őstag
csak fajlagosan drágább gyártani. vagy adnál egy LCD monitorhoz képest legalább 5x-ös árat érte?
arról nem beszélve, hogy egy jó IPS/PLS-nél szerintem nincs jobb alternatíva a csöves monitorra[ Szerkesztve ]
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
McSico
senior tag
77 meg 75 hüvelyk.... Én már annak is örülnék, ha egy 22-24 hüvelykes OLED monitort lehetne kapni. Nem tudom minek húzzák halasszák, csak el kéne kezdeni valahol a tömeggyártást, tuti lenne rá kereslet ilyen kicsiben is. Nem egyből ilyen nagy mérettel indítani amihez már külön szoba kell.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
vinibali
őstag
egy ilyenen, milyen facepalm lehet a pixelhiba
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
nagyúr
naja 75 inch mi és vagy 30.000 dollárér majd vagy többért... kösszépe'
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
danikollar
őstag
Gyönyörű TV meg kell hagyni milyen vékony!
-
-
neshacin
csendes tag
Egyetértek. Erre még igen csak várni kell, bár kecsegtető. Plusz amire olyan árba kerül ami a többségnek elérhető az is beletelik pár hónapba s évbe.
De amúgy nagyon várós! (:
-
Segal
veterán
Konkrétan elképzelhetetlennek tartom hogy 4K felbontású lesz mert elképzelhetetlenül drága lenne.
Szerintem bejelentik majd ezt a FullHD-s OLED-es 75-öst meg az 55 és 65 colos 4K felbontású LED tv-t.
Aztán el lehet egyelőre dönteni kinek mi a fontosabb.
Leghamarabb jövőre tudom elképzelni hogy bemutatnak valami 4K felbontású OLED tv-t. Ja igen így a végére a Samsungról írtam a dolgokat."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
M@trixfan
addikt
De lassan akaródzik a házimozi élményt nyújtó TV méret elérkezni! Értelmes UHD-nek ráadásul nagyon az alsó határa, az is inkább 84". Akiknek annyi helyük van, hogy 1,5-2 méterről nézzék azoknak nem biztos, hogy ilyet kéne venni első körben. Persze lényegében tökmindegy, a tudatos vásárlás és a hozzáértés legtöbb esetben úgysincs meg.
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem lehetne inkább 40 collosat, de megfizethető áron, valamint a boltba és nem a kiállításokra?!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
bteebi
veterán
A specifikáció mellett majd az árakat is jó lenne tudni... amúgy jó lesz ez . Valamikor, sokára.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
rii
nagyúr
sima LCD mennyi ekkora méretben?
nem kell se smart, se semmi, csak 1 HDMI meg VGA bemenet oszt'csókolompiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
törölt tag
Ezt a lábat nem értem, nélküle felszegelhetném a cuccot a falra. Bár elnézve lehet a tapétaragasztó hatékonyabb lenne.
-
Möhe
addikt
...a legoptimálisabb becslések szerint is legalább 2014 első félévéig kell arra várni, hogy a boltokba kerüljenek
mióta szajkózzák...,ez is olyan mint a diéta,az is mindig holnap kezdődik...
-
mzso
veterán
UHD nélkül hülyeség is lenne ilyen nagy méregdrága panelt gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest