Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasnac
aktív tag
De srácok ne legyetek már..... 1tbos netet mégis ki használna ki? Áruljátok már el please. Mert marha kíváncsi vagyok nekem a 200mb os netem van és egy FHD filmre kell várni 10percet aztakurv@... 10perc sok? Nem, akkor? Mit vártok hogy mindenhol legyen gigaterra fi$zf@$z optikai net? Elárulom nem lesz majd csak 10 év mulva de valszeg addigra már bőven máshol jár az adatkommunikácio...
Annyira jo hogy legyen legmagasabb meg legjobb... igaz nem használom ki de kitérdekel? Komolyan nem tudom mit vártok"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
cinemazealot
addikt
Szerintem ez a szolgáltatás csak azoknál az ügyfeleknél lett/lesz bekapcsolva, akiknél mind a hálózati eszköz, mind pedig a környék hálózati infrastruktúra elegendő arra, hogy kiszolgálja az ügyfél szerződésben foglalt ÉS mellé a Fon hotspot sávszélesség igényét. Nyilván ahol technológiai akadálya van még a 10 megabites internet kiköhögésének is, ott nem fognak ilyet az ügyfél nyakába akasztani (persze lehet, hogy túl naiv vagyok).
Engem igazából az érdekelne, hogy az ügyfelek vajon előre tájékoztatva lettek arról, hogy tegnaptól ők is a szolgáltató eszközparkjává váltak?
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Csak koax es optikan lesz bekapcsolva. Vagy max ott, ahol mar pimpelt rez van, de a muki csak 10megas nettel tolja es meg van mellette egy HD csomagja, ami durvan 10megabit megint. Akkor azt a +10-et elbirja az is boven.
De a sima modemes teruletekkel nyilvan nem fog mukodni, azok tavolrol nem is vezerelhetok, csak ugy vannak. Azoknak a gyorsito opcio van 4G-vel turbositva napi 5gigaig(uj modemmel).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest