Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Munyos

csendes tag

válasz banhammer #5 üzenetére

Én is így voltam vele sokáig, de belegondolva minek gyűjtsem otthon a lemezeket amikor az account-omat bárhol bármikor elérem. Én amúgy se vettem soha gyűjtői kiadást, de ezek után meg főleg nem. Már csak azt szeretném megvárni, hogy mindenhonnan legyen elérhető minden, és ne függjenek attól hogy EA-s játékokat nem lehet venni a Steamen.
    Egy accountot akarok és nem többet.

• mcsabee

senior tag

válasz banhammer #5 üzenetére

Te lehet, de az egész világ afelé tendál, hogy digitálisan beszerezhető legyen minden szórakoztatóipari tartalom, legyen szó filmről, zenéről, játékról. A Capcom (játékkiadó) beszélt erről korábban, szerintük, az ő tapasztalataik alapján, 5 éven belül a digitális piac lesz a domináns, mindamellett a lemezek sem tűnnek el a süllyesztőben, csak egyszerűen kevesebben fogják venni őket.

Egyébként általánosságban véve is ez az irány. Egyszerűbb, kényelmesebb a digitális verzió bármiből. Nem kell félni az elhasználódástól, a kopástól, satöbbi. Plusz ugye ez védelem is a kiadók felé (legyen szó filmről, zenéről vagy játékról) hiszen az adott termék egy accounthoz lesz kötve, így az nem továbbadható, csak ha az egész hozzáféréstől megválunk.

Természetesen kivételek mindig lesznek, a Matrixok nekem is díszdobozban figyelnek itt, ahogy a Diablo III is egész biztosan dobozosan fog megöregedni a polcomon. Úgyhogy ha nagyon kell, én beszerzem dobozosan, de évente maximum két ilyen termék van nálam, idénről a Diablo III lesz az egyik :) .

Részemről jöhet a digit disztrib, abszolút támogatom ^^.

Stay a while and listen...

Új hozzászólás Aktív témák