Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• M107

addikt

válasz #56573440 #40 üzenetére

Van benne logika amit írtál.
    De én elég sok területre kitértem a Dj-k át a filmig. S azért mond meg az egyszerű embernek
    Mari néni Ferikém, lépj már fel üsd be ezt a címet jelszó felhasz név stb. és copy, download ....

De minek céleszköz okos tv okos Blu-ray felvevő ha van rá pénz reméljük lesz az elköv 5-10 évben (nem mindenki van megáldva számtech vénával (így ne kényszerítsük rá) őt az érdekli nézhesse hallgathassa stb.
    vannak már pl tábletek stb kis okos mobilok nekem pl hiába tetszik a kis Sony érintőképes telik vagy a Nokia FM1 stb egyszerűen nagyok az újjbegyim s idegesít hogy nem az csinálja át lép össze vissza lépeget menüt téveszt stb (az agyvizem meg ilyenkor 100000 fokos) + egyre jobban miniatürizálják és fáj a kezem mire megírok a No... C3-00 -mon pedig az gombos (kis gombok) egy e-mailt.

"érzékeny adataimat meg a céges ftp tárolja."

Egyszerű család, haveri kör ftp nagyhely, havídíj gyorsnet, ami Digi Upc nem mindenhol elérhető mobil net korlátos drága még most de szerintem ezek miatt ha így alakul nem hiszem hogy olcsóbb lesz (kartellezés stb)

M.O -gon 8 Millió embernek mindent online-ra képek doc. stb ha elopják betörnek a rendszerbe mondjuk a végpontokon jelszó ellopás stb, sok fajta dolog van ezen kívül.

Amit a fizikai hordózokról írtál igaz mint az emberek halandóak, de egy adatközpontban ott nem mehet tönkre semmi most még lehet hogy igaz hogy gyors potlás de mikor ha ez elkövetkezik a világ minden dolgát online érjük el, ez se te se én valószínűleg nem érjük meg akkor mi pénz lesz ez az adatközpontoknak, szerinted ez nem fogják rátrehelni a felhasználókra.

Pl Google is ingyenes, de van fizetős szolgáltatás, reklámbevétel, stb stb s majd a tárhelyek is extra pénzekbe kerülnek tehát ez újabb gondokat szül majd pénz pénz s még több pénz.
    Most viszont megveszed 1X fizetsz érte s a tiéd, ott majd havidíj stb stb.

Fizikai adathordozó az embereknél lesz s mindig azt hogy hogy hívják majd a jövőben el dől.

Aztán kém-progamok, vírusok, sok ember nagy Hac...ek idáig is betörtek s loptak módosítottak dolgokat s ha csak az online lesz hogy írod bele se merek gondolni (Terminátor.... :Y

"olcsóbb, kényelmesebb, tisztább az online felület. hogy neked kell valami a kezedbe mert nem bízol meg senkiben és semmiben csak magadban és a saját eszközeidben, hát legyen. csak egyre kevesebben lesztek."

Itt nem a bizalom de az ember általában csak magában bízik legtöbbünk genetikailag kódolva...

"a saját eszközeidben" ez változó mert van pl aki Lg dolgokra esküszik én utálom mint a sz... stb.
    UI: melyik jobb online szex vagy az igaz a barátnőddel vagy a feleségeddel ő is fizikai megfogod simogatod stb, látod ugyan így van itt is a fizikai adathordózokkal.
    Meg van a kezedben s annak idején kazetta floppy cd -dvd stb ezek is fejlődnek és strapabírobbak leszek.
    A könyv az igazi erőt kell telepíteni nem csak kivágni és megoldva.
    Festmények stb de nem akarok elterelni a szót, Fizikai hordozó a kezedbe lesz mindig is.

"csak egyre kevesebben lesztek"

Ezt a jövő eldönti maradjunk ennyiben.

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

Új hozzászólás Aktív témák