Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz shabbarulez #7 üzenetére
vagy addig várat magára a dolog, míg a szimmetrikus vonalak nem lesznek fölényben az asszimetrikusokkal szemben, végülis japán nagyvárosokban ( minden tömbházban optikai gerinc ) annyira nem lenne elképzelhetetlen a tesztfázis, tömörített SD adással persze (ezért írtam, hogy szvsz is nagyon a jövő zenéje ez), de te ehhez sokkal jobban értesz ( én meg semennyire...de akkor minek írkálok? ) és neked van reális rálátásod a dolgora
ngabor2: ez igaz, ebbe nem gondoltam bele...ha jól tudom a HDCP adatfolyamot sem sikerült idáig feltörni, ez meg annál bonyolultabb védelem lenne biztos
aláírás: mikor kitaláltam kb. 2 éve, önfeledt elégedettséggel dőltem hátra, hogy sikerült valami jópofát alkotnom...aztán beírtam gugliba és elszontyolodtam, hogy már másnak is eszébe jutott -
OkosTibiKing
tag
hát rászolnak, a netszolgáltadodra, hogy ö is seedelje már az adást
vagy aki nem seedel az + pénz lesz vagy vmi ilyen megoldás vagy mindenkinek min 100/100-as netetOkos Vok.
-
T-Nagyon
tag
Szerintem ha megvan a technológia, akkor az eu majd szépen megmondja a netszolgáltatóknak, hogy tessék a sávszélességet felfelé is tágítani (valahogy úgy, ahogy a mibilszolgáltatóknál a roaming díjjak csökkentésére kötelezte a mobilszolgáltatókat )
Fotóim: http://flickr.com/skublics_gergely
-
shabbarulez
őstag
Valahogy ennek semmi értelmét nem látom. Mi előnye lenne egy p2p terjesztésnek TV műsorszórásban. A multicast erre tökéletesen megfelel, sávszél hatékony és működik, használják. Nem igazán látom át milyen többletet hoznhatna egy p2p rendszer. De még offline, VoD jellegű tartalomnál sem látom hasznát. A userek ugyse fognak seedleni, különben is a kapcsolatok döntően asszimetrikusan. Annak meg nem sok értelme van hogy a szolgáltató szerverei szolgálják ki az ügyfélkérések 90-95%-át, a maradék meg jön a user seedekből. 1xűen nem ér meg ennyit egy túlbonyolítot rendszert, ahol ráadásul nem is lehet normális QoS-t nyújtani, márpedig ez fizetős video tartalomnál igencsak kulcskérdés.
-
ngabor2
nagyúr
mivel online megy a cucc, ha azt akarják, naponta változtathatják a kódokat, vagy egyéb módon ellenőrizhetik, hogy a néző valóban jogosult-e nézni. ha a digitális cucc megfelelően titkosítva jut el a készülékig, majd dekódolás után már meg is jelenik (tehát digitálisan, kódolatlanul legfeljebb egy chipben van jelen a folyam), akkor minőségromlás nélkül nem másolható olyan egyszerűen. mivel netes, ezért az offline nézés fel se merül.
az aláírásod nagyot üt, elég rég írtam már azt a parancsot, akkor még 2.4 volt a divat
-
c41r0^
őstag
végülis az élő most is eltolt vmi (pár másodpercben akár), ugye attól függ, hogy a műholdakig mennyi idő alatt jut oda a jel a kameráról, majd vissza a műholdról a vevőtoronyig, aztán az adótorony sugároz
a HD adatfolyamhoz meg azért valóban iszonyat hálózat kellhet, szóval ez erősen a jövő zenéje szvsz
még a védelemhez:
valszleg kikerülhető lesz a "korlátozott, csomagnak megfelelő csatornaszám" hackelt firmware-el (TVben vagy external egységben)... -
ngabor2
nagyúr
a tárolt változat még érthető is. az élő kicsit macerásabb, bár ha broadcast tudják szórni, akkor az már jó... bár az nem p2p.
olyat tudok még elképzelni, hogy a háló, meg az infrastruktúra ugyan az, mehet a tárolt p2p módon, az élő meg broadcast, ugyan azzal a felülettel. esetleg az élő nem igazi élő, hanem egy kicsit eltolt valami.
-
c41r0^
őstag
jó dolognak tartom, de gondolom kell egy fő broadcast "adó" üvegszállal így is, mert útjára kell indítani a bitfolyamot valahonnan...valamint most ha torrentre gondolok még tisztázatlan, hogy real-time hogy láthatom én ugyanazt az adást, amit mások is, ugyan abban az időben, mert ha én más peerekről töltöm az adatot, akkor az, akiről töltöttem, már előbb rendelkezett vele, már lehet, hogy meg is nézte, hozzám meg csak 10 sec után jut el ugyanaz a képkocka, nem? ezt csak az élő műsorra értem persze, bár ez is biztos megoldható (mondjuk jó nagy stream cache-el...csak akkor pre-loadolni kell az adatfolyamból, amíg elindul)
meg mi van, ha senki nem néz (kvázi nincs peer) egy adott adót? (Főnix TV ) olyankor az adó fő streamére fog csatlakozni a TV?
"jogosultságnak, előfizetésnek megfelelő tartalom"
akkor elvileg ez is hackelhető lesz...majd HBO-hoz keressük a cracket/serialt
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
Hmm, remélem lesz belőle valami.
-
REDeath
őstag
rég nevettem ilyen jót eu-ban mindenkinek sír a pofája a p2p miatt, és korlátozni akarják a p2p forgalmat meg a kiadók is meg stb erre meg ezt fejlesztik neeeee ez sok
Most komolyan, ha elterjed a "p2p tévé" az szerintük nem fogja terhelni a hálót?
Mellesleg kicsit nehézkes lenne megszűrni az illegális p2p-t a tévétől, szóval viszlát kiadók[ Szerkesztve ]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest