Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
tibi970307 #2693 üzenetére
Kiprobaltam, gyari kliens atrakta es seedeli tovabb...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz
En mindig oda toltok, ahova felajanlja. Van egy torrentes felhasznalo, es annak a home mappajaba toltok le, es amikor letoltotte, akkor onnan masolom at a megfelelo mappaba. Amikor vegzett a visszaosztassal, akkor torlom a kliensbol a torrentet adatostul.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Nekem is 50-es netem van, ha most valtanek 500-as nettel kevesebb lenne a havi szamlam, de szerintem pont ezert eleg a 200-as net
-
Alex91
félisten
válasz
tibi970307 #2689 üzenetére
Ha a gyari nem seedel, akkor ott valami el van allitva... vagy a nas-on, vagy a routeren.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
tibi970307 #2689 üzenetére
Az internet sebessegenek es a halozaton torteno masolasnak mi koze van egymashoz?
-
sony309
őstag
válasz
tibi970307 #2673 üzenetére
Ebben teljesen egyetértek veled!
Az épített NAS-hoz sem értek, ahogy ehhez sem.☺
Azt gondoltam amikor megvettem, hogy itthonra teljesen jó lesz, alap felhasználásra. Ez nem így van!
Nekem inkább a szoftverrel van bajom!Most már én sem venném meg!
S3x, hifi & rock and roll
-
Geth
veterán
válasz
tibi970307 #2673 üzenetére
Egyébként a ráfrissítésen kívül valamelyikőtök konkrétan megpróbálta kinyomozni, hogy mi a baja?
Ritkán látok olyat, hogy valami csak úgy magától megjavul (és nyilván soha nem ok nélkül).
Log-ba nem került valami?Túl zárt? Van ssh
Meglepően jól kiterjeszthető a működés például a mostanában tárgyalt entware-el is, nem érzem zártnak
Az így felrakott csomagokhoz könnyebb segítséget is találni, hiszen nagyon hasonlít egy szabvány linuxos rendszerhez, doksik is jók hozzá (egy nyelvet beszélünk).
A qnap(/qnapclub?) appokkal az volt a bajom, hogyha az ezekre szakosodott fórumokon nem találtam megoldást, és feltett kérdésre se jött válasz, akkor nagyjából kifújt a dolog.Cserébe az alaprendszer remekül elrejti azokat a dolgokat amik számomra a legbonyolultabbak, legkevésbé értek hozzájuk, és amikbe a legkevésbé szeretnék belenyúlni: storage (pl. raid), networking, container (virtual switch-el).
Nekem ezeknél a dolgoknál a kevesebb néha több, én meg foglalkozhatok az appokal, szolgáltatásokkal, automatizálással
Ráadásul szeretem megérteni a dolgokat, a saját építésűnél még mindig a raid-et konfigolnám, így legalább volt időm megtalálni a számomra tökéletes torrent klienst, media servert, stb. A tökéletes alatt például azt értem, hogy nekem nem opció, hogy nem jön be a webui elsőre (és gyorsan). -
sony309
őstag
válasz
tibi970307 #2671 üzenetére
Chrome-t használok, de mint írtam, csak másodjára hajlandó belépni. De utána működik.
A Transmission nálam "lassú" volt, de más bajom nem volt vele.S3x, hifi & rock and roll
-
sony309
őstag
válasz
tibi970307 #2642 üzenetére
Nekem sem tölti be az oldalt, próbálj egyet frissíteni az oldalon! Nekem is csak akkor tölti be!
S3x, hifi & rock and roll
-
Gsx-rr
veterán
válasz
tibi970307 #2642 üzenetére
Nalam is csinalta frissites utan. Meg mas egyebb gondom is volt ezert legyalultam a hdd-t es ujraraktam mindent
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óra topik
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...