- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
biga
őstag
Halozatot hozza alaphelyzetbe, meg a tüzfalat kikapcsolja. Legalabb is amikor én teszteltem, akkor lényegében ezt csinalta.
De a te esetedben ha jol értem, akkor a samba megy, szoval a halozat alapvetöen megy.
Esetleg nem lehet, hogy valami eleve resetlte a halozatot, és te korabban modositottad az admin felület portjat? Mert akkor visszaalt az alap 8080-ra. Probald ki azzal: ip-cimed:8080 -
Shokkolo
addikt
A finomabb megoldás, hogy ha engedélyezve van az SSH, akkor putty-val rá tudsz csatlakozni és ott "finomabban" újraindítani.
Esetleg egy top vagy htop paranccsal megnézed, hogy mi zabálja esetlegesen az erőforrásokat. (pl újraindexelés?! elég szépen meg tudja fektetni a technikát) -
Gaben92
őstag
Én akkor futottam bele ilyenbe mikor sikerült 100%-ra hajtani a vasat (VM, Docker, stb. aztán valami megbolondult.) Qfinder nem látta, web access nem működött, de a smart home (HomeAssistant virtuális gépként) és a Plex tette a dolgát. Újraindítás nálam megoldotta a dolgot. Szerintem nálad is valami "out of resource" jellegű dolog lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest