Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorian

    félisten

    válasz peti85 #7708 üzenetére

    és bandigyerek:

    Mire használnám:
    Full HD BD remuxuk (és a jövőben valószínűleg 4K filmek), zenék streamelése, fotók archiválása, torrent (5-6 db filmnél egyszerre nem szokott lenni több fel-letöltés, mert nem nagyüzemben csinálom).
    Esetleg jó lenne, ha távoli eszközről is lehetne képeket nézegetni, adatfájlokat megnyitni, torrentet indítani, de film, zene csakis az itthoni hálózaton.

    Az elvárás:
    A filmek zökkenőmentesen menjenek, és ha lehet, ezt a pár darab torrentet ehhez ne kelljen előtte kikapcsolgatni. Minimum 2 HDD hely legyen benne, ha több az nem feltétel, de erős plusz pont.
    A helye a vendégszobában egy beépített szekrényben van (van helye szellőzni és ott 20 foknál nem több a hőmérséklet), nem kell totál csendesnek lennie, de a Zyxelnél sokkal hangosabb azért ne legyen ha lehet. Minél felhasználó-barátabb a beállítási felület annál jobb.

    DLNA, SMB és hasonló számomra varázsszavakról finn gomb sincs.
    Nem tudom, hogy szükséges-e gigabitesre fejleszteni a hálózatot, ha jól tudom a behúzott CAT 6 erre alkalmas, a UPC-s router nem tudom, de max veszek egyet, meg egy ilyen swich-t is.

    Árakról fogalmam sincs, de mivel a filmezés a fő hobbim, hajlandó vagyok 150-et is rászánni HDD-kel együtt, persze csak ha tényleg szükséges ennyit.

    [ Szerkesztve ]

    Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés