Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
Köszi, var azért ez nem tul jo huzas a QNAP-tol, mert a cloud key kötelezö hasznalatat (és ismeretét->értsd ne felejtsd el
) feltételezi, miközben én is kerülöm a gyari cloud szolgaltatas hasznalatat, azzal sem értek egyet, hogy kötelezöen létre kell hozni. A MAC cim meg ott van a NAS-on, "fizikailag".
Mindegy, szerencsére nem minden nap resetelget az ember fia/lanya...Jut eszembe, kicsit mas téma: elvileg érkezik az uj HDD készlet a jövö héten, igy megprobalom elvégezni a korabban emlitett teszteket a "system pool" kérdésben QuTS hero esetén.
Azért elöre megprobaltam jobban belemélyedni a dologba még elötteTovabbra is vannak még kérdések, de annyi biztos, hogy egy kicsit azért megkülönbözteti a normal pool-tol, külön is emlitit a leiras is:
The System Pool
The system pool is a normal storage pool that QuTS hero uses to store system data such as logs, metadata, and thumbnails. By default, applications are installed to the system pool. If no system pools exists, either because the NAS has recently been initialized or the system pool was deleted, QuTS hero will assign the next storage pool that you create as the system pool.
Minden esetre (miutan elleszek azzal, hogy kimentsek mindent) azzal kezdem, hogy siman törlöm a most system pool-nak nevezett tarallomanyt, aztan meglatjuk mi lesz Ott hagyk mellette egy üres tarallomanyt, aztan remélem ott egyszer csak megjelenik. Abban még bizonytalan vagyok, hogy az appokat azért atrakjam-e oda elötte...
Új hozzászólás Aktív témák
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest