-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
Maradt pár játékom PS3-ról (konkrétan mire eladtam a gépet, addigra jöttek meg
).
Gondoltam berakom, hátha valakit érint.
Katt -
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #64385 üzenetére
Az elso epizod wolf ingyenes az USA storen.
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #64248 üzenetére
Azért azt elfelejted,hogy a magyar ember napról-napra él és nem mindenki tud kirántani a farzsebből 50-60 vagy akár 80ezret.
Nekem speciel nem jelentene problémát,se kutyám se macskám,hitelem sincs, de van akinek megjön a fizuja és másnap már csak 5ezer pénze van.Ellenben azzal egyetértek, hogy elég fishy a hirdetése.
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #64246 üzenetére
Vagy csak kell a pénz valamire.
-
storm3
senior tag
Hat, ezert kar volt huzni meg par napig
.
Off: mindenfele elfogultsagot felreteve, szerintetek melyik a 'jobb' konzol: xb1 vagy ps4? Cimek, teljesitmeny, arak(jatek, elofiz) alapjan. -
storm3
senior tag
A gép most fél éves, nem hiszem hogy túlmelegedős probléma van - hiszen játékból sosem lépett ki/fagyott le. A HDD tipp életszerűbb, arról nem tudok semmit úgymond, bár szerintem ha bad sectoros lenne, akkor sosem töltene be a játék. 12GB SS egy 250-es külső HDD-vel megtámogatva, 4.70-es szoftver van a gépen. HDD-re ránézek, azt hittem 'komolyabb' gondja van,vagy valami ismert hiba lehet ez, révén ezt a shopból kilépkedős újraindulós dolgot nem tudom hová tenni.
Kösz a tippeket! -
storm3
senior tag
Nekem olyan nyomorom van, hogy neha el sem indul a jatek. Elinditom a ps menujebol a telepitett jatekot, majd nagy budos fekete kep es semmi sem tortenik. Ilyenkor tolok ra egy resetet a psrol, mert a karrol nem fogad semmilyen gombot, nem tortenik semmi. Van tippetek, mi lehet a gondja?
Olyan is elofordult mar tobbszor is, hogy bongeszek a storeban, es egyszercsak szinten fekete kep es visszadob az XMB(vagy hogy a fenebe hivjak) menube, de kiirja az epilepszias figyelmeztetest is, ergo ujraindul. -
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #63781 üzenetére
Nem eléggé akciós :-D
-
storm3
senior tag
Jah, az akciobol a mortal miatt szivom a fogam, de nagyresze nem erdekel kateg.
Viszont Dragon Age :Inquisition t dobhatnanak akcioban -
storm3
senior tag
Ezeket a játékokat próbálta valaki? Rövid véleményt formálhatna róla
Alpha Protocol,Lost Planet 2,Heavenly Sword,Tom Clancy's HAWX,Binary Domain,Killzone 2 -
storm3
senior tag
mult heten vettem az mk9 et :<
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #63740 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam én is,de ha ilyen 8-15mp-eket tölt meg rippelve van a nemesis mód,akkor nem sok értelme van.
-
storm3
senior tag
válasz
Bogyi007 #63700 üzenetére
Ne haragudj,de én nem találok ilyen opciót még mindig. Oldalt nézem a sávban ahol az Options van,néztem a sarokban is,beírtam keresőben is és nincs siker. Csinálnál egy printscreent a kedvemért?
szerk.:
Baromi vaksi lehetek,price ranget találtam, még mindig nem az amit kerestem,de legalább már a 10 font felettieket kizárja.Más kérdés: a platinum 'verzió' valami budget kiadás ,vagy valami 'hiányzik' a játékból? Ahogy néztem,többnyire ezek olcsóbbak máshol is.
-
storm3
senior tag
A game.co.uk-on lehet valahol ár szerint sorbarakni a 'kínálatot'? Pecáznék pár occó gyöngyszemet, de baromi idegesítő, hogy át kell görgetnem az egész preowned kínálatot.
Tényleg nincs ilyen beállítás,vagy csak én vagyok balfsz? -
storm3
senior tag
válasz
james001 #63624 üzenetére
Háát,elvileg a garden warfaret ketten vették meg,utána még ketten csatlakoztunk. Én tudok vele játszani azóta is,a profil fenn van a gépen de nem azzal játszok vele. Tehát beléptem,letöltöttem,majd át a sajátomra és a sajátommal is játszom. Azt az accot csak a letöltésre használtam.
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #63617 üzenetére
Hogy jönne ki,ha hárman vennénk?
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #63615 üzenetére
Milyen játékot vennél?
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #63610 üzenetére
A kecskemetiben sem lattam semmi extrat, meg ilyen turkalj filmet magadnak megmozdulast sem.
-
storm3
senior tag
válasz
james001 #63557 üzenetére
Nekem se jött át, mert igazából kurvanehéz( révén én mással nem tudtam játszani 5 percnél tovább mert mindenki besírt ,ki-be lépkedtek etc.,botok meg ostobák) és vannak benne bőven nem életszerű dolgok. Hétvégén ránézek megint, de első blikkre lfasz esti fénnyel
Más:
cex-ről rendelt már valaki? -
storm3
senior tag
Sracok ismertek olyasmi oldalt, mint steamre a humble bundle? ahol 'durva' akciok vannak? kapsz egy kodot, beutod es tied a jatek. egyet talaltam ps4 topikban, de nem tudom, mukodik-e egyaltalan a dolog.
gamedealdaily.com a cime -
storm3
senior tag
válasz
perge666 #62992 üzenetére
Nekem megvan a How to Survive steamen, és igazából meglátni és megszeretni fíling,viszont azt írják róla hogy igen-igen rövid. Nekem csak 7-8 órám van benne,bejön de annyit _szerintem_ nem ér meg mint amiért a PS Storeban árulják. 1,3 euróért viszont ajándék volt :-)
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #62568 üzenetére
Akkor feleslegesen spájzolok be a kapott accal a plus-os játékokból.
Xcom Bureau,Dark souls 2,Remember me,Minecraft volt valaha Plusos játék vagy ezeket 'megvette' a régi tulaj? Meg tudom ezt valahogy nézni? -
storm3
senior tag
Ha van egy accom ,ami PSN+-os és letöltök vele játékot a gépre, de másik accal játszok amin nincs előfizetés,akkor ha lejár a + acc előfizuja a nemplus-os accal sem tudok játszani?
Remélem érthető a kérdés -
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #62256 üzenetére
Hát, hogy 2013-as és két darab ezredes,míg van ami ezer éves sólyom és 4-5k.
-
storm3
senior tag
Ez a játék ennyire szar?
-
storm3
senior tag
Van valaki budapesti aki segítségemre lenne egy csere-berében?
Én elküldöm neki a játékom, lebizniszeli az 'idegennel' majd visszapostázza nekem. -
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #62041 üzenetére
Volt anno ps1re egy jatek, assault volt a cime, abban is ment egy kepernyon a ket emberke. Egyszeru jatek volt, mint a faek, megis nagy fun(ha birtad a Contrat NES-en). Ilyesmi 'easy-to-learn' jatekot keresek, a coop egy gepen fontos tenyezo.
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #62016 üzenetére
A srác azon sírt abban amit bemásoltam,hogy csak PS Plus előfizuval tud játszani multit,ergo a free PSN accal nem. Én azt hittem, hogy ez Ps3-on is van,nem csak ps4-en, ezért másoltam be a teljes szöveget,de időközben fel lettem világosítva minden téren
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #62012 üzenetére
Persze,megvehetném digitálisan is,de így a feles resi6-omtól megszabadulhatnék
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #62009 üzenetére
Szóba került,hogy cserélem egy másik játékra,de a srác most rakta csak fel a hirdetést és vár egy kicsit,hátha kap jobb ajánlatot. Lemezes a téma, meglátjuk.
-
storm3
senior tag
-
storm3
senior tag
Ez a plants vs zombies téma megy offlineban? Olvastam egy ilyen review-et,de nem látok benne logikát:
DONT BUY THIS GAME IF YOU HAVE YOUNGER KIDS!TurboTasticCat rated this game on 10 Jan 2015 05:16 PM
Just bought a PS4 for kids Christmas, plus additional controller, controller charger and a couple of games including Plants vs Zombies Garden Warfare - not that there were many to choose from for under 16's- the whole lot cost a small fortune. I had however researched this and thought it a better long-term purchase than PS3 with a view to lasting the kids for the next few years! I now think this was a BIG mistake and should have settled for a PS3 or X Box 360 - isn't heinsight a wonderful thing!!! My 7 year old son was so excited to play PvZ after seeing the trailers online, so I'm sure you can imagine the disappointment & tears when we discovered he couldn't play it without me first signing up for a PS Plus Account - which I refuse to do. My kids are far too young to be playing online with strangers, and with the lack of decent childrens games available every month I can not justify the cost. I was also under the impression that users had the choice to play offline if they wished - looks like this was another mistake! I am totally disgusted that a game aimed at children has been created and sold at the substantial cost of £35 on the basis that it can only be played online after setting up an account committing to a further mothly fee. This is not clever marketing by the makers or Sony it is pure and simple greed, bad business sense and a complete lack of understanding of the expectations of their customer base! Shameful & needs action! An update with offline play facility is urgently needed! In the meantime, if you have younger kids don't buy this game!
Tehát eszerint plus előfizetés kell ahhoz,hogy tudjak multizni egyáltalán,ezért én hiába venném meg a lemezes verziót,törölhetném vele(ha nincs plusom).
-
storm3
senior tag
Az a PVZGW jonak nez ki, mi az ara es be lehet e szallni harmadiknak? :9
-
storm3
senior tag
Az létezik,hogy csak egyetlen Silent Hill játék van ps3-ra?(store szerint csak a ps1-es silent hill,plusz a többi vitás szarság)
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #61000 üzenetére
Ha klónoknál tartunk,a TM meg Interstate76 klón
PS1-es tapasztalataim vannak csak, de ott v8>>>> TM volt, v8-nak az a 70'-es évekbeli hangulata felülmúlhatatlan volt. v8 2nd Offense is jó volt,de az első résszel többet toltam,jobban szerettem. Kötelező cím, a legjobb coop játék amit valaha játszottam(konzolon). -
storm3
senior tag
Volt régen egy játék PS1-en,Vigilante 8 volt a neve, ehhez hasonló nincs Ps3-on? Imádtam!
-
storm3
senior tag
Valaki játszott az Army of Two-val? Coop-hoz(egy TV-n,egy géppel) kellene egy lövöldözős kevésbé 'nehéz' játék, esetleg ajánlatokat is meghallgatok
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
storm3
senior tag
A storen levő ingyenes játékokból van valami "jó vásár"? Próbálgattam ezt a Tekken revolutiont de elég picsa kategória szerintem a maga százezerféle tokenjével meg pénznemével. Gondolom dollárpapa itt is hódít(ana).
-
storm3
senior tag
-
storm3
senior tag
Megvettem a Resident Evil super bundlet, gondoltam végigtolom az összes részt újra de az első már elég faramuci, piszkosul nehéz a 2-3-hoz képest. Van itt még RE mániás?
-
storm3
senior tag
Van valakinek tippje,miért nem tudok paypallel tölteni a PSN accomra? van rajta 12k HUF,30 fontot szeretnék rátölteni az uk accra de mindig azt írja hogy unsuccessfull. (bár 20 fontra is.)
-
storm3
senior tag
Ebben a super resident bundleben az 1,2,3 meg a 'wooden' grafikas tema vagy valami HDvel remasterelve lett?
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #60023 üzenetére
Kb ezért a bundle-ért vettem ps3-at .
Van egy pár kérdésem,ha nem gond: A plus előfizetést nem lehet "átvinni" új accra? Tehát jelenleg egy accon van az előfizu ami a srácé volt,akitől vettem. Van rajta pár játék stb, ezt nem lehet költöztetni/mozgatni egy másik,új accra? Vagy ez a rendszer is zárt,mint a Steam, hogy megveszed a gyurika38 accra és akkor ott is marad,ha egyszer 'elhasználtad' a kulcsot. -
storm3
senior tag
Ps1en volt Dino Crisis meg Parasite Eve jatekok, ehhez hasonloakat tudnatok ajanlani?
-
storm3
senior tag
Ha kapok egy játékot a plus alatt,akkor azt már nem plusosként nem is tudom használni?
-
storm3
senior tag
sziasztok. tervezem egy ps3 vetelet, de amint lattam tobbfele van. melyik a legmegbizhatobb? gondolok itt hutesre, sebessegre es zajra. egyelore nem tervezem moddolni. elore is koszi a valaszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest