-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KuZo
tag
Sziasztok!
Egy Slim PS3 gépünk van, ami (mint mostanra kiderült) szektorhibás HDD miatt most nem indul el. Tegnap még ment, de backup-olni már "800283E4" hibával nem engedett. Sajnos a networkre sem talált fel (store-t akart frissíteni de error 80010038) így azt sem tudom, mit sikerült a játékállásokból menteni. Van valaki (cég/magán) aki esetleg képes valamit kezdeni ezzel? Igazság szerint csak a SingStar számokat bánom, mert megvettem egy rakással és azt nem engedi újra letölteni (azt jelzi, hogy megvettem
) mert egyszer már szívtam ezzel egy előző HDD cserénél. A HDD-t kivettem, így talán egy hozzáértő helyre tud belőle állítani valamit...vagy kuka?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Automata kávégépek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest