Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcanus
aktív tag
válasz dobragab #1009 üzenetére
Az animációkat, design-t és vector drawable-ket kell kicserélni, utóbbinál az animációk nem fognak menni. (ez ugrott elsőre be)
Közben rájöttem a megoldásra, ferob egy alap ötletéből kiindulva az sorszám/név közül a hosszabb lesz a minimum karakter szélesség mindkettőnél. Így elkerülve a csúszást és levágást
-
Arcanus
aktív tag
válasz dobragab #1005 üzenetére
Ez alapján a KitKat 15%, míg a Lollipop vagy felette lévő készülékek 75%+-t birtokolnak és ez csak nőni fog. Egyébként a fejlesztés legelején dőlt el, hogy Lollipop lesz, így nem kell a style, ikonok, animációkat megosztani, valamint későbbiekben sokkal könnyebb fejleszteni apró finomításokat.
Megjegyzés: mivel a PH design-t fog újítani, ezért sok helyen újra kell írni az alkalmazást, emiatt nem is hiszem, hogy élesben kiadjuk a váltás előtt. Ha vált, alkalmazunk mindent, majd kimegy élesben. Addigra a fenti 75+% is nőni fog, a KitKat részesedése pedig csökkenni.
Ne érts félre, ha gondolod nyugodtan portold vissza és itt elérhetővé tesszük az apk-t, de a fő ág Lollipop vagy felettit fog célozni, és élesben is az lesz kiadva.
Oldman2:
Design kérdés, de az egyszerű gond az, ha a név alatti sorszám túl hosszú, és a név rövid, akkor simán átcsúszik a másik alá:Pel > Pelda2
1122334 12333123Azt pedig, hogy a fenti illeszkedjen az alsó részhez vagy fordítva, nem könnyű megoldani (vagy még nem jöttem rá a könnyű megoldásra). Vagy a fenti rácsúszós példa lesz, ha megfelel a nagyérdeműnek.
aprokaroka87:
A topik összefoglalóba bele tettem. Lényeg, hogy teljesen anonym, és csak alapvető információkat küld el az app: mit nyitsz meg (topik cím, szekció), bejelentkezés (sikeres/sikertelen), stb. Mint mondtam anonim, így nem lehet azonosítani a felhasználót/készüléket. (ha jobban érdekel, akkor ezt nézd meg, ezt használja az app) -
Arcanus
aktív tag
válasz dobragab #792 üzenetére
- mehet az avatar oda. Eredetileg a topik listából emeltem át a layoutot, hogy nem kelljen kódolni annyit. Idő híján tökéletes megoldás 👌
- yep, circle core van, de ha jobban néz ki a default akkor nyugodtan mehet
- okésA bug-ot még nem sikerült reprodukálni, de holnap meglesem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest