Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
canniball
nagyúr
válasz zeon.hu #2259 üzenetére
Akkor sorry, olvasom folyamatosan a topikot de a link megnyitós hsz. nem rémlik...biztos akkor is csak kutyafuttában volt időm átpörgetni a postokat.
Wow, ezt a fekvőt hogy hoztad össze, mi az az "automatizáló"?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
regener
veterán
válasz zeon.hu #2255 üzenetére
A telódon ha rányomsz egy linkre a krómban (ala böngésző) feldobja hogy az appban vagy a krómban akarod megnyitni, lehet valamelyiknél rámentél hogy jegyezze meg.
Válaszküldéskor és kedvences megnyitásnál is külön kérdezi meg, de lehet még többön. S ezek valamelyikét a krómra mentetted.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zeon.hu #1935 üzenetére
Szerintem a KitKat a legjobb, az én MediaPad T1 7.0-ámra az az utolsó kiadás, de nekem teljesen megfelel.
@Mcrazy: egyetértek, az előző telefonom a Lollipop-os frissítés cseszte el, mert már nem volt elegendő a hw az újabb rendszerre, amit kiadtak, ezért adtam rajta túl, de amíg KK alatt jól működött, addig nagyon szerettem.
-
dobragab
addikt
-
sugarforce
addikt
válasz zeon.hu #1429 üzenetére
hát ez szitutól is függhet, ha sorban haladsz szépen a kommenteknél, mert le vagy maradva 30 kommentet és egyesével válaszolgatsz, akkor szerintem jobb ha nem ugrik előre a tiedre, ezt mondjuk lehetne paraméterezni? Beállításokban szépen belehetne állítani, mint az automatikus görgetést.
-
veterán
-
Arcanus
aktív tag
válasz zeon.hu #1186 üzenetére
Azt hiszem igen. Rég volt frissítés bétára, jövőhétre a zh-k nagy része le lesz tudva így befejezem a megkezdett UI frissítést. Akkor várható egy nagyobb update.
san01: a beállításokban kikapcsolhatod a lebegő gomb címszó alatt a beállítást. Így nem fog megjelenni, hanem a fenti menüből írhatsz új hsz-t.
-
-
dobragab
addikt
válasz zeon.hu #1107 üzenetére
Szerintem azt abszolut nem erdemes integralni. Ha reszponziv felulet, teljesen meg fog valtozni, RIOS ala visszajon, ugyhogy kidobhatnank. Es ugye az lesz az elso reszponziv oldal, mar amikor lesz...
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Arcanus
aktív tag
válasz zeon.hu #1078 üzenetére
Lebegő gomb az a nagy sárga plusz gomb . Ha kikapcsolod akkor nem jelenik meg, és felül a lefelé mutató nyílnál érhető el az új hsz írása rész.
Oldman2 és csepelball: tényleg jó ötlet, felírom a topik összefoglalóba. Igen, ez felhasználó azonosításával működne jól adatbázisba mentve külön, hogy perzisztens maradjon. Vannak lehetőségek, de szerintem egyszerűbb ötlet lenne, ha a beállításokkal együtt el lehetne menteni a belső tárhelyre - majd onnan vissza olvasni.
Aryon87
-
-
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest