-
IT café
A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
hogy tudok csak kiemelt témákra keresni itt ph-en?
THX a választ előre is
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
kenwood3
addikt
Sziasztok.
Kb 1 hónapja feltöltöttem 1 képet a ph képfeltöltőjével , de nem illesztettem illetve linkeltem be 1 topikba se. Sajnos ezt a képet letöröltem a gépről, így az érdekelne, hogy valahogy vissza tudom-e keresni a feltöltött képeimet?Thanks
mod: pontosabban szeptember 9.-én töltöttem fel(#857) pro70
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
pro70
senior tag
Sziasztok!
Nyomatékosan megkérek mindenkit hogy ne merészeljetek segíteni, mert kíméletlenül megtorlom
-
pro70
senior tag
válasz Winner_hun #859 üzenetére
Hogy moderátorok tudnak-e ilyenben segíteni azt passzolom
Már segítettek [link]
-
kenwood3
addikt
-
MacCaine
őstag
Ha valakinek ez van az adatlapján: "* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!", az mit jelent pontosan? Milyen jogok vannak felfüggesztve?
-
MacCaine
őstag
válasz Winner_hun #863 üzenetére
Értem, köszi. Mi ebben a poén azt nem tudom...
-
toth87
tag
sziasztok,egy modemröl vagyunk ketten regisztrálva a báttyámmal,ilyenkor mi a teendö?de ö már nem itthonról használja az oldalt,és majdnem 3 éve tag,én meg csak pár hónapja,mit kéne most tenni?
-
-
animatrix11
őstag
üdv
olyat lehet valahogy csinálni hogy több privát beszélgetést törlök egyszerre? kicsit sok van takarítani szeretnék
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
__Zs__
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, és mivel más témát nem találtam, ahol ezen kérdéseimet feltehetném, ezért itt.
1) Van arra lehetőség, hogy az összes saját hozzászólást kilistáztassam, témák szerinti bontásban? Tudom, hogy van a részletes kereső, amiben van lehetőség a felhasználóra való szűrésre, de tapasztalatom szerint ez jól csak az adott témán belül használva működik.
2) Lehet-e valahogy a saját hozzászólásra közvetlenül, vagy áttételesen (válaszra adott válasz) adott visszajelzéseket szépen kigyűjtve megnézni?
3) Képfeltöltés hozzászóláshoz. A leírás szerint magától értetődő, de nekem valahogy mégsem sikerült saját gépről képet feltölteni?
Elnézést, ha nagyon alap dolgot kérdeztem és figyelmetlen vagyok/voltam a fórum használatának elsajátítása területén.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv': __Zs__
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
1. Nincs rá lehetőség. A fórumkereső viszont indexeli a PH fórumait is, így a hozzászólások ott megkereshetőek, akár nick szerint is. A különleges karaktereket tartalmazó nevekkel viszont nem nagyon tud mit kezdeni, így a te hozzászólásaidat az sem fogja kilistázni.
A moderátorok látják az összes hozzászólásodat, de te vagy a normál userek nem.2. Nem lehet. Egyelőre csak a topik átolvasásával lehet kiszűrni a hozzászólásra adott válaszokat.
3. A PH képfeltöltője átmenetileg nem üzemel, de ha ismét működőképes lesz, akkor a leírás alapján menni fog a feltöltés is.
Tallózás - kép kiválasztása - OK - majd a Beszúrás gombra kattintva beilleszti a szövegbe (a kurzorhoz) a képet.Harrrr!!!!
-
addikt
Mivel sose foglalkoztam az aláírással,így ebben a témában kezdő vagyok és lenne vele két kérdésem:
Aláírásba lehet sortördelést berakni?
Láttam egyeseknél ugyanitt berakva logókat. Azt hogyan érik el? -
MODERÁTOR
A sortörést a motor végzi, azt viszont meg lehet csinálni, hogy megadod neki, hol törheti el a sort. A sima szóköznél bármikor megtöri a sort, a nbsp-nél (No-Break Space) viszont nem. Az aláírásod akkor így nézne ki.
3 sornál többet nem fog megmutatni, ez nemrég lett beállítva.
A Logout írások alatt a legkeskenyebb a fórum szélessége, ha igazítani szeretnéd a hozzászólásodat, akkor célszerű ehhez.A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4
Tehát:
A(nbsp)világon(nbsp)minden(nbsp)szép,(nbsp)csak(nbsp)nem(nbsp)mindenki(nbsp)tudja(nbsp)értékelni(nbsp)a(nbsp)szépséget!(space)Galaxy(nbsp)S(nbsp)JVT(nbsp)Semaphore(nbsp)1.9.0+Ext4Logót, képet, linket vagy bármilyen más formázást nem lehet betenni, csak a Windows Karaktertáblából lehet bemásolni bizonyos speciális karaktereket. Néhányan ezekből szoktak alakzatokat "építeni".
Harrrr!!!!
-
addikt
válasz Winner_hun #880 üzenetére
Utánakerestem wikipédiát is néztem.Kipróbáltam mindenféle kombinációt
& @ # / bármit,de nem működött.Abban reménykedtem,hogy pl
&0160-al működik.De nem -
MODERÁTOR
Az itt szóltam hozzá listából szeretnék törölni. (pl. egyszer szóltam hozzá valamihez, de már nem érdekelnek a további hozzászólások)
Van erre mód és lehetőség?20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #886 üzenetére
Ok köszönöm.
Akkor nem.
Egyébként mikorra várható ennek a funkciónak a bevezetése?[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
ldave
félisten
Létezik olyan kód, hogy egy más oldalról linkelt képet átskáláz valami kisebb méretre, hogy kiférjen szélességben?
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz Winner_hun #889 üzenetére
Értem és melyik oldalt ajánljátok akkor képfeltöltésre? Eddig csak az ittenit használtam, de már jó ideje nem megy.
A Slime draws near! Command?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Más ötletem nem volt, ezért ide írom a kérdésem.
Gamepod-ra szerettem volna hírt készíteni, de nem tudok rájönni hogy youtube videókat hogy tudok beszúrni a hírbe. Lehetséges ez egyszerű tagoknak, vagy csak az igazi szerkesztők kiváltsága ez?
Live-Die-Respawn
-
VIC20
őstag
Abszolút kezdő kérdés: hogyan tudok valakit megtalálni a PH-n az azonosítója alapján? (Vagyis hol lehet erre keresni?)
Előre is köszi!
-
VIC20
őstag
válasz Winner_hun #899 üzenetére
Köszi szépen! Jó felé tapogatóztam, csak a nagybetű/kisbetű tréfált meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt kérdezel!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest