Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endrek
csendes tag
Érdeklődnék,ha nem szeretnék egy felhasználótól hozzászólást és privát üzenetet fogadni,azt hogyan tudom letiltani?
-
Black Bird
csendes tag
válasz Winner_hun #597 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Winner_hun
titán
válasz Black Bird #596 üzenetére
Mivel tiltólistán nincs ezért lehet
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Black Bird
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lehet, hogy nagy baromságot kérdezek, de egyszerűen sehol sem találtam meg a választ. Lehet állatot hirdetni a Hardveraprón?
-
csyo
senior tag
nem, ez sajnos nem az.
ezek a "magyar szavak, amit nem mindenki ismer"
de nekem egy ÉRTELMEZŐ kellene, ahol a szavak eredetét, keletkezését tárgyaljuk.
Lehet csak én nem találom ezt, de ezek szerint nem létezik ilyen.
így akkor nyitok egy ilyet.[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
MAGYAR ÉRTELMEZŐ topikot keresek.
van-e ilyen topik?
magyar fura szavak, meg ilyaenek vannak, de olyat nem lelek, amiben a szavak eredetét tudhatjuk meg.Neten, googleban sem találtam.
Létezik nyelvész, vagy nyelvfilozófia, vagy értelmező topik?Legyen szép a napod!
-
Killing
addikt
A képek tárhelyének mérete hány naponként újul meg? Láttam hogy most nekem bővítették. Pedig az előző képek még megvannak a készülő blog bejegyzésemben.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
sti10p
senior tag
Hogyan lehet feltöltött képet törölni?
XY
-
lacigyuro
csendes tag
Sziasztok,az a kérdésem,hogy melyiket érdemesebb megvenni a Fujifilm FinePix F200EXR-t vagy a Canon PowerShot SX200 IS-t.Köszi
-
félisten
AZ MSN miért nem jó? Meghívjátok egymást egy beszélgetésbe és kész. De ha időbeli eltolódás van akkor beregeltek valahol egy blogot, és a regisztrációt hatan használjátok, irkálhattok amíg ki nem fogy a billentyűzetből a tinta.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
csyo
senior tag
ha nyitok egy topikot, azt lehet zárt topikká tenni?
Úgy értem, hogy csak meghívottak legyenek benne? Vagy csak bizonyos emberek irhatnak abba?
Esetleg megoldani, h csak mi látjuk?
Legyen szép a napod!
-
Killing
addikt
Szisztok!
Miért van kékkel írva az 'Apró ház érkezik a Cooler Mastertől' cikk címe?Mit jelent az hohy kékkel van írva?
[link][ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
csyo
senior tag
ez megoldódott.
Viszon van egy olyanom, hogy 2 órával ezelőtt a FREEMAIL fiókom, ahová jönnek az értesítések a HSZ-ekről, ujabban a SPAM mappába teszi.
Miért SPAM a ph értesítő? Hisz én kértem. És eddig működött is, de 2 órája oda érkeznek.
A PH! változott meg, vagy a freemailem?
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
van egy abszolút kezdő-kérdésem:-S
Mailben értesítést kértem, ez eddig frankón működött is.
De most valamiért 1-1,5 órás késéssel(!!) jönnek az értesítők:-S
ami 10 órakor HSZ a topikban, azt csak 11.30 kor látom:-S
Ez miért lehet?
A freemail lassúsága, vagy más is észleli ezt? (esetleg más freemailes is tapasztal-e ilyet?)
köszönöm
Legyen szép a napod!
-
Bermi
aktív tag
sziasztok,
saját privát üzeneteimet idézhetem vagy linkelhetem egy hozzászólásban?
(a másik fél válaszait kitörölve természetesen?)F1.....
-
csyo
senior tag
válasz Winner_hun #567 üzenetére
Winner_hun: Köszönöm a gyors választ
cool13: a pirospontok nálam sem stimmelnek:-S
Legyen szép a napod!
-
cool13
őstag
válasz Winner_hun #569 üzenetére
Igen közben már bátorkodtam írni Oczu mesternek! Köszönöm!
-
cool13
őstag
PH megbízhatóság oldallal kapcsolatban volna kérdésem, kinek, és hol tehetem fel? Piros pontok száma nem stimmel valamiért.
-
csyo
senior tag
PH rangok
Ezt hol tudom megnézni?
Mindenki csak 2006 os linkeket küldözget, meg ugy látom sokat változott is azóta.
Van e erről egy friss lista, vagy topik, ahoo ez ki van irva?
Nekem nem jön ki akárhogy számolom
szakmai 1pont
közösségi 0.25 pont
apró 0,1pontez oké.
de a megadott pontok alapján nem jön ki a rang.
Egy friss táblázatot merre találhatunk?
Legyen szép a napod!
-
student
őstag
van egy csomo topikom itt oldalt és rendezni akartam ezt, nincs ien funkcio hogy egymás alá fölé lehet pakolgatni? click drag
-
Shad0w
senior tag
válasz Winner_hun #562 üzenetére
Helyes. Köszi.
-
Shad0w
senior tag
Ööö, asszem ide jöhetnek a hülye kérdések, hát nekem is lenne egy. (igen, megpróbáltam már a keresőt).
Szal készül egy Logoutos írásom, és a ph-s képfeltöltőjét lehet arra használni, hogy amíg él a ph! addig a kép is elérhető legyen? Csakmert amikor meg akartam nézni az előzőleg feltöltött képeimet, akkor csak az egy hétnél nem régebbieket dobta ki, fejből meg már nem tudom, hogy mikor hova tettem be képet és így nemtom ellenőr9zni a dolgot. -
z0d1AK
nagyúr
logout-ban ki/mi határozza meg, h mi lesz TOP írás?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Winner_hun
titán
Nem tudom, hogy össze lennének gyűjtve valahol.
A PH! rangok topikban nézelődj, ott biztos le van írva a régi rendszer is.
-
Killing
addikt
válasz Winner_hun #553 üzenetére
Hol vannak leírva az egyedi rangok?
Van még táblázat a PH!-régebbi ranrendszeréről?Kíváncsi lennék rá.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
tomika
aktív tag
válasz Winner_hun #554 üzenetére
Hmm, kösz a segítséget, majd megkérdezem az egyik Moderátort!
-
Winner_hun
titán
Hozzászólás-keresés a teljes Prohardver fórumban
[Re: Hír] FIZETŐS PROHARDVER!? Nem gondoljátok komolyan...?! (#18)
Bár hogy a dátum szerinti rendezés az valós-e, szóval az-e az első hozzászólásod az nem biztos, mert ha magamra keresek ugyan azokkal a feltételekkel hogy rád kerestem akkor össze-vissza vannak a dátumok. Egy moderátor meg tudja mondani hogy melyik az első hozzászólásod.
A regisztrációd dátuma pedig egy PH! hackelés miatt lett 2001-01-01
No: törlés történt, jelszavakat elvileg nem vittek el. Az október 31-e után regisztrált emberek adatai vesztek el, hozzászólás elvileg egy darab sem. Az egyes emberek adataiban annyiban van változás, hogy az október 31-i állapot állt vissza, tehát a hozzászólásszám valóban csökkent, mindenkinél.
Hír, cikk nem veszett el. Akik október 31-e után regisztráltak, azok most egységesen Hacked néven szerepelnek a fórumban, sajnos.[ Szerkesztve ]
-
tomika
aktív tag
Hogy lehet rákeresni a legrégebbi hsz-emre?
Mert ahogy az #1-ban le van írva, az csak a topicjaimat listázza.És arra van lehetőség, hogy megtudjam mikor regeltem? Mert az adatlapomnál 2001-01-01 éjfél van, és láttam másoknál is van ilyen.
-
atesss
addikt
A keresőben körbenéztem: [link]
, de még mindig nem világos, hogy akkor mit is jelent pontosan az utolsó feltünés ?
Amit Panther-D írt, az alapján nem lehet túl nagy eltérés a két időpont közt (max. annyi, amennyi idő után kilépsz a böngészőből / kikapcsolod a géped).
[link]Márpedig neki van kb. fél év a két időpont közt.
-
Winner_hun
titán
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #546 üzenetére
Neki találták ki a rangot?
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Killing
addikt
válasz Winner_hun #546 üzenetére
Hét akkor nekünk bele kéne húzni...
De grat nekiMeg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz Winner_hun #544 üzenetére
Csak ő?
-
Killing
addikt
válasz philoxenia #542 üzenetére
Van valakinek Jómunkásember rangja?
-
Killing
addikt
Valaki leírná hogy hány hsz-enként lépegetsz a "szamárlétrán"?Pl.:x hsz.-ig Újonc vagy utána...és azután meg azután..
THX előre is!
-
serito01
csendes tag
Hali!
Csináltam egy hülyeséget és ezt kellene megoldani!
A serito felhasználónév az enyém de adatmódosításkor hibás e-mail címet írtam be és a RIOS oda ( nem létező e-mail cím ) küldte el az új jelszót. Ilyenkor kinek kell szólni?
Egyenlőre regeltem egy új nevet de nekem a régi kellene.Előre is köszi a segítséget.
serito vagyok, csak bénáztam kicsit!
-
máyköl
veterán
válasz philoxenia #536 üzenetére
Akkor lehetne zárni is nem?
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Érdekes...ide alig járnak újoncok, pedig nekik lett kitalálva -
A Holló Úr
csendes tag
Jó reggelt
[ Szerkesztve ]
a holló is "madár"
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a Kedvencek menümből hogyan tudok törölni?
Üdv. sanzi
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
leviske
veterán
Helló újra!
Megint van egy hülye kérdésem... A Hardwired még mindig testvéri viszonyban van a Prohardverrel, vagy már szétváltak útjaik? Csak mert, hogy a PH!-ról sehogy nem lehet elérni. (ITCafe-ról sem, pedig ott legördülő menüben vannak)
Ha ez olyan tipikus "semmi közöd hozzá" téma, akkor elnézést.
-
szente
addikt
sziasztok
azt a weboldalt keresem,ahol rangsorolva vannak az userek,hogy kivel érdemes itt üzletelni.tehát nem a topicot keresem,hanem egy külső weboldalt.köszi
üdv
-
Krisztó
csendes tag
Hali nem tudom, hogy jó helyre írok-e, dehát hova máshova. szóval hogy kell eliratkozni e-mail értesítőről? két napja próbálkozom, de sehol nem találom, és folyamatosan kapom az e--maileket az új hozzászólásokról.
Üdv.: K -
7
addikt
Nem itt van ugyan a helye, hanem a Moderátort keresek topicban, de feljegyezve.
-
orgadam
csendes tag
válasz SSJPeter #519 üzenetére
Na most kivételesen beléptem az accountjával.
Hogy könnyebb legyen beazonosítani,nem szoktuk egymás acc-át használni és 2 különböző személy vagyunk.
Megkérném a tisztelt moderátorokat,hogy így is kezeljenek majd minket.
Ha ez nem a megfelelő fórum erre akkor légyszi irányítsatok oda köszi.Az élet nem egy habos torta.
-
SSJPeter
őstag
Sziasztok!
Hol kell azt jelentenem ha 2 felhasználónév megy a családból azonos IP alatt?
Ugye egyszer vagyok én és van orgadam az öcsém. . .nem akarok ebből problémát tehát inkább bejelenteném.Let’s go Brandon!
-
letix
senior tag
válasz Winner_hun #517 üzenetére
Szia!
Igen, sejtettem, és köszönöm az információt.
udv
letixdon't panic! ... http://www.letix.hu - linux parancsok
-
letix
senior tag
Hi all!
Kérdésem merült fel, a privát üzenetekkel kapcsoaltban.
Kezd nálam elszabadulni a privátok száma. lassan 310 emberkétől van, átlagban 5-15 üzenet. Mivel ebből kb 20-30 ember van aki kellhet, így a többire nincs szükségem, és a szerver tárát sem szeretném fölöslegesen foglalni.
A régiekre, plusz olyan emberkék üzeneteire nincs szükségem akikkel nem tartom napi/heti/havi kapcsolatot, ezért gondoltam hogy elkezdem gyomlálni.
De a módszer elég lassúcska (maga az üzenetek törlése), valamint a 310 ember csökkentése. Van ott egy tiltás gomb is. Ezzel ignore-t adok neki? Vagy pontosan arra jó amit keresek (1 gombnyomással törli az összes üzit?)
Amennyiben ezt gyorsan és hatékonyan nem tudom törölni, nem tudna egy mod segíteni?
Köszönöm előre is.
udv
letixdon't panic! ... http://www.letix.hu - linux parancsok
-
Tim82
félisten
Az apródnál a "Hirdetésem karbantartása" piros felirat -> "Apróhirdetés szerkesztése" -> az árnál kiszeded az összeget, vagyis ne legyen ott semmi.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Raúl 7
csendes tag
válasz Winner_hun #512 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy ha feladok egy aprót, akkor hogy tudom feladni azt úgy, hogy a listában alku szerintinek látszodjon.
-
Winner_hun
titán
beállítások - Apróhirdetések
Rendezés - ár szerint növekvőt vagy csökkenőt válaszd.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
szente
addikt
már elolvastam...
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
toth_janika ezekben a topicokban lehet leinformálni tagokat bizniszelés előtt:
Akikkel jó vigyázni üzletelés során! (Az első hozzászólást olvassátok el.)
Jelentsd a csalókat és az üzletrontókat az apróhirdetéseknél! (olvasd el az #1-et!)
A Fekete Lista[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
AXisBOLD
addikt
-
-
AXisBOLD
addikt
hellló
a képemet hogyan lehet megváltoztatni egyénire?(nem arra gondolok hogy a fradi b középbe bemegyek lila cuccban )
köszi
Aurea mediocritas
-
WD40
aktív tag
Sziasztok,
érdeklődnék hogy az adataimnál megadott mail cím spam védett, vagy hogy van ez? Mert egyre több szart kapok, legutóbb megtalált valaki vagy valami program, a tárgyban egy itteni (ph-s) hirdetésem címével.Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
mob_zzz
aktív tag
válasz Winner_hun #501 üzenetére
Igen, most már újra kakas lett, pedig csak frissítettem az oldalt. Előtte több PH!-s lapot is megnéztem, frissítgettem, de mindig csak hóembert láttam. Az adataimnál pedig nem láttam a kakast, azt nem néztem, hogy hóemberből több van-e.
Érdekes jelenség. -
Winner_hun
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt kérdezel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest