Hirdetés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Docker konténerizálás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Akár be is tilthatják a Motorola mobilokat az USA-ban
- DIGI internet
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz Livius #15458 üzenetére
Azért szeretném megemlíteni, hogy a windowsos desktopos fejlesztéseken túl is van élet, sőt, tulajdonképpen az ilyen windowsdesktopos dolgok azok, amik egyre jobban szorulnak háttérbe és már most is csak egy elég kicsi szeletét adják a szoftverfejlesztői melóknak.
DRM is theft
-
pmonitor
aktív tag
válasz Livius #15458 üzenetére
A kérdésem az hogy portableként bármilyen setup.exe nélküli Java progit hogyan tudsz futtatni?
Azért tegyük hozzá, hogy kell hozzá a nem kis méretű framework. Igaz, hogy most már alapból benne van a win-ben. De nem volt ez mindig így. Az xp-re pl. külön kellett telepíteni.
Ettől függetlenül nekem is tele van a t...m a több megás telepítendő programokkal. Ezek csak azért ilyen méretűek, hogy csili-vili legyen a progi, és hogy (ugyan törhetetlen progi nincs) minél jobban védjék törés ellen. Arról nem is beszélve, hogy teleszemetelik a registryt. Ha csak az én fő programom nézzük(1D vágás ), ez egy 14 kb-os .exe-ből, és egy 22 kb-os .dll-ből áll. Telepíteni nem kell. Nézd meg pl. a hasonló free programot. Biztosra veszem, hogy telepíteni kell(azért, mert évente meg kell újítani a licence-t). És a file sem hiszem, hogy 35 kb. körül van. Bár nem próbáltam ki. Minek? Azért, hogy telepítés után eltávolítsam? Erről beszélek. Mondjuk a mai hardveren igaz, hogy elfér, de szinte minden program telepítéssel működik. Azért a sok "nagy" sokra megy.
http://www.bferi.hu/download.php ; http://bferi.hu/egyeb.php
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest