Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szzimo53
tag
Üdv, egyszerű kérdés.
Kis borítékot hogyan tudok feladni utánvételes levélként?
Egy üvegfóliát adnék fel és utánvétellel fizetnének. Azt tudom hogy csomag esetén 1190+350.
Levélnél hogy van? Bankszámlára olcsóbb mint címre kérni az összeget?[ Szerkesztve ]
-
szzimo53
tag
1190 Ft egy csomagdíja Vaterafutárnál 2kg-ig.
-
szzimo53
tag
Üdv,
Mi a legjobb módja annak ha olyan törékeny csomagot akarok feladni aminél lényeges hogy melyik az alja, tehát nem szabad fordigatni a dobozt/csomagot. Magyar Posta vagy valamilyen futár szolgálat lenne erre a legalkalmasabb? Persze árba is normális legyen. -
szzimo53
tag
Rárúgni a postára az ajtót. Mint írtad bekell szerezned egy olyan papírt, szóval bekell szerezni.
Ha belföldi csomagot adnak fel nekem azokhoz tartozik egy csomagkövetési kód és ha esetleg nem tudták kihozni akkor a rendszer írja is hogy sikertlelen kézbesítés.
Valamilyen papírja biztosan van a psotának. -
szzimo53
tag
Üdv,
Az lehetséges hogy a mai naptól nem tudok külsös csomagot vaterafutárral küldeni? Tegnap mondta a postás hogy ha nem regisztrált vatera felhasználó szerepel a címiraton akkor nem tudja már átvenni.
Viszont hiába regiszrálok be és töltöm ki a címiratot ugyanugy nem regisztrált vatera felhasználót ir.
Csak akkor kerül rá regisztrált vatera felhasználó ha vaterán eladott termék adatait töltöm be. Teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest