- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeE3e
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy Németországban is működik a postán maradó csomagküldés?
Arra gondolok, hogy veszek valamit kifizetem előre ő pedig feladja postán maradóra én meg ott átveszem.
Ha igen, meddig tárolja a posta, illetve az átvételnél valamiféle telefonra kapott kódot kellene megadni?
Vagy emailben is elküldik, hogy csomagom érkezett?Azért kérdezem, mert északi részen van valami amit megvennék, de nem éri meg felutazni addig, viszont ha eltudná küldeni Salzburghoz közeli postára, az jó lenne, még nem beszéltem vele, előbb gondoltam itt megkérdezem,hátha van aki tud ezzel kapcsolatban nyilatkozni.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Delta Force (2024)
- DIGI kábel TV
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Path of Exile 2
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Opera böngésző
- További aktív témák...
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest