-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cenobita
csendes tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Valaki esetleg tudna esetleg segíteni, hogy milyen ssd-t érdemes venni a ps5-be?
Hát én ezekkel szemezgettem eddig:
https://www.bluechip.hu/termek/adata-xpg-gammix-s70-blade-1tb?utm_source=390411&utm_campaign=googlecom&utm_medium=cpc
-az ára miatt ez elég csábitó, csak nem tudom, hogy elég rá az a kis hőelosztó cucc.?
https://aqua.hu/alkatreszek/1tb-kingston-ssd-m2-fury-renegade-meghajto-hutobordaval-sfyrsk1000g-t1281445
- vagy a heatsink miatt jobb lenne ez.Ha esetleg tudtok jobbat azt szívesen meghallgatom, a lényeg, hogy 1 tb legyen és 50 rugónál többet nem.szívesen adok ki erre a projektre.
Másik kérdés, hogy az ssd-től függ, hogy mennyivel lesz hangosabb a ps, mert a sima fury renegade (heatsink nélküli) ps5 bővítés teszt/cikknél olvastam olyat, hogy gyakrabban pörög fel venti ps4 pro közeli hangerővel?.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
cenobita
csendes tag
SOS
Sziasztok!Mit csináljak a ps5-tel, mert sajnos sikerült tönkrevágnom az ssd rögzítő csavart .? Vagyis pontosítik nem én, hanem inkább hová tudnám vinni, ahol megcsinálják nekem lehetőleg hamar az ssd berakással együtt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest