-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
válasz
beyruth82 #194116 üzenetére
Én anno ezzel pont nem játszottam PS2-n (illetve csak nagyon keveset)
Szóval biztosan nem a nosztalgia miatt, de az utóbbi idők legjobb horrorélménye volt számomra! Imádom a műfajt és pont ez a fajta a kedvencem, ahol nem azért "félek", mert a nyakamba ugrik a szörny (jó, ilyen is akadt), hanem az egész hangulat, légkör bemászik a bőröm alá és még akkor is velem marad, amikor kikapcsolom a gépet. Az újrajátszás is csak azért várat magára, mert annyira nyomasztónak éreztem a vége felé, hogy a végén már megterhelő volt vele játszani.
Nekem nagyon tetszett a sztori, a karakterek és a nyitott kérdések, amik hátra maradtak.
Azt elhiszem, hogy nem mindenkinek jön be, sokkal "lassabb" más játékokhoz képest és ha valakit ez nem ránt be, akkor unalmas lehet. Pláne, hogy a harc elég bénácska (én le is vettem easy-re, mert nem volt jó harcolni)
Szóval én egyetértek azokkal, akik az egekig magasztalják és szerintem nem csak a nosztalgia miatt -
Gorgonka
aktív tag
válasz
beyruth82 #194116 üzenetére
Pár tesztet elolvastam, azokban igazából a remake minőségét magasztalták, ami valljuk be, igaz is. Nem egy lustán összehányt remake.
Nálam a CP2077 még mindig várja a sorát. Véletlenül elkezdtem a No Man's Sky-al játszani és az mellett meg alig marad idő másra
Az új GoW-ot sokan szeretik. Nekem nem jött be, mert számomra hiányzik belőlük valami, ami a régi részekben megvolt, de ha nem játszottál a régi részekkel, akkor szerintem be fog jönni.
Spider-man első része szerintem kiemelkedően jó játék, én azzal folytatnám a helyedben
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Honda topik
- Formula-1
- Olcsó aktivitáskövetővel bővült a Redmi Watch széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest