- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrisx1
tag
válasz
hyggelig #44975 üzenetére
Egyébként én sem, de ebben az esetben most megtörtént, és különben is csak a sokadik hobbim tárgya nincs elérhető közelségben. Majd lesz ez is , mint mondtam, majd az ősbemutatón!
Jelenleg fontosabb a kerékpár, és az autó cseréje, de ez ugye nem ebbe a fórumba tartozik.
Figyu, minden tiszteletem a tiéd, nem kell még tovább bizonygatni, értem! Egyébként meg főleg az Amd a ludas. Nincs elég processzoruk kb. semmibe. Nincs asztali gépbe gpu, cpu, és konzolokba sincs elég. Pár hónapja vettem egy Ryzen 3100x processzort, mert olcsó kellett, és most néztem nincs szinte semmi belőle. Ebből kéne a legtöbb legyen, és nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Szólánc.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest